Οι ενδιαφερόμενοι, δικαιούχοι επιδοτήσεων, μπορούν να προσέρχονται στο Κ.Ε.Α.
Ε.Α.Σ.: Δωρεάν παροχή στους ντόπιους κτηνοτρόφους
Οικολογία
15/11/2016 | 16:02

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, συνεχίζεται με επιτυχία η διαδικασία της σωστής συμπλήρωσης των Μητρώων Εκμεταλλεύσεων Αιγοπροβάτων και κοινοποίηση της φετινής απογραφής Ζωικού κεφαλαίου στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για όσους Θιακο – Κεφαλλονίτες Κτηνοτρόφους εξυπηρετούνται για την συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία παρέχεται δωρεάν ολοχρονικά, από το πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ.

Ο Ε.Α.Σ. τονίζει ότι, όπως είναι γνωστό σε όλους του ντόπιους Κτηνοτρόφους, η σωστή Ζωική απογραφή μηδενίζει το κίνδυνο απώλειας Αγροτικών Επιδοτήσεων και καταλογισμού προστίμων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων μετά από διασταυρωτικούς ελέγχους των δεδομένων της Κτηνιατρικής Βάσης Δεδομένων όπως ορίζονται στην ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Οι ενδιαφερόμενοι, δικαιούχοι Επιδοτήσεων, ντόπιοι Κτηνοτρόφοι που επιθυμούν την παροχή δωρεάν ετήσιας παρακολούθησης των Μητρώων Εκμετάλλευσης του Ζωικού κεφαλαίου τους, μπορούν να προσέρχονται στο Κ.Ε.Α. που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer