Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την έκδοση της εντολής πληρωμής της Προκαταβολής, του 75%, της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους Αιτήσεων 2015.
Ε.Α.Σ: Δρομολογήθηκαν οι Προκαταβολές Εξισωτικής έτους 2015
Κοινωνία
04/01/2016 | 20:16

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.) ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την έκδοση της εντολής πληρωμής της Προκαταβολής, του 75%, της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους Αιτήσεων 2015.

Συγκεκριμένα, καταβλήθηκαν πανελλαδικά 106.994.011,74€ σε 63.519 δικαιούχους Παραγωγούς οι οποίοι είχαν εγκαίρως προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και ολοκλήρωσαν εμπρόθεσμα τις διαδικασίες απογραφής του Ζωικού τους κεφαλαίου.

Στους παραπάνω δικαιούχους Παραγωγούς δεν συμπεριλαμβάνονται, όσοι δεν είχαν τακτοποιήσει πλήρως :
α) τα δικαιολογητικά απογραφής των ζώων τους
β) τα στοιχεία εισοδημάτων και απασχόλησης και
γ) δεν είχαν εκκαθαριστεί τα οικονομικά τους στοιχεία από την Γενική Γραμματεία
Δημοσίων Εσόδων.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι δικαιούχοι Κεφαλλονίτες & Θιακοί Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι (υπεύθυνοι Τμ. Επιδοτήσεων Γεράσιμος Κακούρης, Γεωπόνος Πανεπ. Θεσσαλίας και Βαλίνα Κομποθέκρα Κότσορου Πτυχ. Πανεπ. Ιωαννίνων).
Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer