"Τα μέλη και οι φίλοι παρά τις επί μέρους διαφωνίες, στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σαν την μοναδική Ρεαλιστική πρόταση που μπορεί να βγάλει την χώρα από το τέλμα."
Ευχαριστημένος ο Δρακάτος από την ολομέλεια του τοπικού ΠΑΣΟΚ
Πολιτική
30/03/2011 | 11:57

Πραγματοποιήθηκε στο Αργοστόλι, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 στα γραφεία της Οργάνωσης η Ολομέλεια του κινήματος που είχε προγραμματιστεί από τους Γραμματείς των Σ.Ε. – Δ.Ο. του Νομού. Σε αυτήν πήραν μέρος, σαν εισηγητές, ο Γραμματέας της Δ.Ο. Αργοστολίου, ο Βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος και οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Διονύσης Γεωργάτος και στο Δήμο Κεφαλονιάς Μάρκος Κοτσιλίνης.
Σε ένα «Ρεγγίνα» που κυριολεκτικά κατακλύστηκε από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, οι ομιλητές ανέπτυξαν με λίγα λόγια που ήταν όμως ζουμερά και σταράτα, την τρομερά δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Ελληνικός Λαός σήμερα, και που θα ήταν όμως, αν η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν είχε πάρει αυτά τα μέτρα. Ακολούθησε πολύωρη διαλογική συζήτηση στην οποία διαπιστώθηκε ότι τα μέλη και οι φίλοι παρά τις επί μέρους διαφωνίες, στηρίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σαν την μοναδική Ρεαλιστική πρόταση που μπορεί να βγάλει την χώρα από το τέλμα. Ακόμη πολύς λόγος έγινε για την ενότητα, μετά την τραυματική εμπειρία των πρόσφατων Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών και αποφασίστηκε ότι αυτή δεν είναι ένα απλό σχήμα λόγου, αλλά σφυρηλατείτε και τελικά καταχτιέται με τον καθημερινό λόγο και τις πράξεις όλων μας.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι εισηγητές των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια και στον Δήμο, όπου επισήμαναv και τον ρόλο της συντηρητικής παράταξης, καταλογίζοντας έλλειψη βηματισμού και οράματος γιατί απλά δεν πιστεύει στον θεσμό του Καλλικράτη. Για το σοβαρότατο Οικονομικό ζήτημα που ταλανίζει τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού εξουσιοδοτήθηκε ο Βουλευτής να μεταφέρει αίτημα για Οικονομική Έκτακτη Ενίσχυση, ενώ εγκρίθηκε και η δημιουργία Γραφείου Αλληλεγγύης.
Για το θέμα της Πρωτοβουλίας των Γραμματέων εξηγήθηκε από τον Βουλευτή ότι μπορεί να μην ήταν καταστατικά κατοχυρωμένη ήταν όμως αναγκαία, ενώ η διενέργεια (ίσως και εντός του Απρίλη) Νομαρχιακού Συμβουλίου προκειμένου να εκλεγεί Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή όπου θα δοθεί τέλος σε μια σοβαρή εκκρεμότητα.
Τέλος, από όλα τα παραπάνω και ιδιαίτερα από τις τοποθετήσεις των μελών και φίλων αβίαστα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι οι εισηγήσεις – προτάσεις και των τεσσάρων εισηγητών έχει την πολιτική και ηθική στήριξη της βάσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Για την Σ.Ε. της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργοστολίου

Ο Γραμματέας
Νικόλαος Δρακάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer