O οποίος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο συμπαράστασης και ενίσχυσης στο επιτελούμενο κοινωνικό έργο του σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Ευχαριστίες για τη συμμετοχή του Δήμου στον “Πανελλήνιο Μαραθώνιο Αλληλεγγύης”
Κοινωνία
10/04/2015 | 19:48

Αθήνα, Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Προς

κ. Αλέξανδρο Παρίση

Δήμαρχο Κεφαλλονιάς

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Λαμβάνω την τιμή να συγγράψω την παρούσα επιστολή προκειμένου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη στήριξη και ενεργόσυμμετοχή σας στον«Πανελλήνιο Μαραθώνιο Αλληλεγγύης»,ο οποίος δημιουργήθηκε στο πλαίσιο συμπαράστασης και ενίσχυσης στο επιτελούμενο κοινωνικό έργο του σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Ησύμφωνηγνώμηκαι η ουσιαστικήσυμβολήσαςστην πραγματοποίηση της προσπάθειας και στην υλοποίηση του στόχουυπήρξανπραγματικάσπουδαίες και ανεκτίμητες.

Εξ ίσου ανεκτίμητη υπήρξεκαι η άριστησυνεργασία μαςμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού/Τουρισμού, κ. Ευάγγελο Κεκάτο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς &Ιθάκης, κ. Γεράσιμο Τιμοθεάτο, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Δρ Σοφία Ζαφειράτου, τον τοπικό Τύπο, τους δημοσιογράφους, αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους οποίουςκαι ευχαριστώθερμάγια την εμπιστοσύνητους.

Συγχρόνως, ως απόρροια όλων των ανωτέρω συναισθημάτων εκτίμησης, φιλίας και εμπιστοσύνης που εισέπραξα,θα ήθελανα σας διαβεβαιώσω,ότι το έμπρακτο μήνυμα του αλτρουισμού που επιθυμούμε να ηχήσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος,θα εκτιμηθεί εξ ίσου από το σύνολο των συμπολιτώνμας και θα προβάλλειμε τον καλλίτερο τρόπο τις υψηλές αξίες και τα πανανθρώπινα ιδεώδη του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Για άλλη μια φοράδεχτείτετις ευγνώμονεςευχαριστίες μου για την απόφαση σας να στηρίξετε το κοινωνικόαυτό έργοεπ’ ωφελεία της δημόσιας υγείας και του ελληνικού πολιτισμού.

Θερμές ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

με υγεία, χαρά και γαλήνη.

Μετάτιμής και σεβασμού

Χαρά Καραγιαννάκη

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer