Το σημερινό σεμινάριο αφιερώνεται στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου και Ιδρυτού του Σωματείου «ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΡΑΚΗ.
Ευχαριστήριο-Συμπεράσματα σεμιναρίου
Κοινωνία
11/05/2014 | 08:54

Αγαπητοί μου, καλημέρα σας ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Πριν από ένα χρόνο και πλέον, περίπου, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, αυτό το όνειρο χρόνων αποκτά σάρκα και οστά.
Ο πολύ αγαπητός και σεβαστός και γνωστός σε όλους μας Παναγής Γεράκης υλοποιεί επιτέλους τα σχέδια του.
Ιδρύει έτσι το Κοινωνικού – Φιλανθρωπικού χαρακτήρος Σωματείο «ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» με έδρα το Αργοστόλι το οποίον και απαρτίζεται από ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας μας, στο οποίο είχα και εγώ προσωπικά την τιμή, κατόπιν προτάσεώς του εκλιπόντος, να κατέχω την θέση του Αντιπροέδρου, και σήμερα έχω την τιμή να Προεδρεύω, δυστυχώς βέβαια, διότι συμβαίνει λόγω της εις Κύριον εκδημίας του Προέδρου και ιδρυτού του Σωματείου.
Έτσι λοιπόν, σήμερα, επ΄ευκαιρία αυτής της συναντήσεώς μας επιτρέψτε μου κατά πρώτον εν συντομία να αναφέρω τους σκοπούς και το ρόλο αυτού του Σωματείου για να γίνεται και περισσότερο γνωστό σε όλους στο νησί μας.
…………………………………………………………………………………………………
Σας καλοσωρίζουμε λοιπόν, στην σημερινή εκδήλωση, στο εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό σεμινάριο που οργανώνει το Κοινωνικό – Φιλανθρωπικό Σωματείο μας ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ σε συνεργασία με το κέντρο εκπαίδευσης Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλληνίας
Θέλω να ευχαριστήσω κατά πρώτον τους εκλεκτούς και αξιόλογους ομιλητές επιστήμονες ιατρούς τον κ. Ευάγγελο Μπρούσκο, ορθοπεδικό, τον κ. Γεώργιον Κασσιανό, ορθοπεδικό και την κα Στάμω Θεοτοκάτου, χειρούργο που απεδέχθησαν την πρόσκληση να μας μιλήσουν με θέμα «αντιμετώπιση πολυτραυματία – πρώτες βοήθειες – αντιμετώπιση εγκαυμάτων – ηλεκτροπληξία» θέματα σημαντικά και ενδιαφέροντα που συμβαίνουν συχνά.
Επίσης, από της θέσεως αυτής ευχαριστώ τους συνδιοργανωτές αυτού του σεμιναρίου το Κέντρο εκπαίδευσης ΕΠΑ.Σ Β Νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας με επικεφαλής τον κ. Σπυρίδωνα Σακαλή, Διευθυντήν Νοσηλευτικής Σχολής, ο οποίος είχε εκφράσει πλείστες φορές την επιθυμία τέτοιων επιμορφωτικών σεμιναρίων καθώς επίσης για την φιλοξενία στους χώρους του Νοσοκομείου, και ο οποίος τυγχάνει και Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας.
Επίσης, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μιλτιαδη Τετενέ για το ενδιαφέρον του και την πλούσια δραστηριότητά του καθώς και τον κ. Νικόλαον Λυμπερόπουλον, Πυροσβέστην για την πλούσια εκπαιδευτική και φιλανθρωπική δραστηριότητά του.
Ακόμη τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφ/νίας για την παρουσία του.
Τέλος, ευχαριστώ όλους που τιμάται με την παρουσία σας και να ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στο σεμινάριο και την από Θεού φώτιση και των ομιλητών αλλά και όλων εμάς των ακροατών ώστε να αποτελέσουν ωφέλιμες και ευεργετικές οι επιστημονικές σας γνώσεις και συμβουλές.
Να τονίσω βέβαια άλλη μια φορά ότι το σημερινό σεμινάριο αφιερώνεται στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου και Ιδρυτού του Σωματείου «ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ» ΠΑΝΑΓΗ ΓΕΡΑΚΗ.
Ευχαριστώ
Ο Αντιπρόεδρος Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Πετεινάτος

seminario6

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer