Η χαρά του τερματισμού, της ολοκλήρωσης δεν περιγράφεται, δεν αποτιμάται και όσα ειπώθηκαν είναι φτωχά και λίγα μπροστά στην συγκίνηση και το δέος του ΤΕΛΟΥΣ μίας απαιτητικής διαδρομής οργανωτικής και αθλητικής
Ευχαριστήριο για την 5η Γύρα Κεφαλονιάς
Αθλητισμός
05/10/2016 | 09:29

Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου ειλικρινά δεν επιθυμούμε να έχει την γνώριμη μορφή «κονσέρβα» που χαρακτηρίζεται από τους γνωστούς τυποποιημένους σχεδόν άψυχους όρους, «ευχαριστούμε τον/την/τους …..για τα ……», «ήταν πολύ επιτυχημένο γεγονός, συγχαρητήρια και του χρόνου κτλ). Δρομείς και εθελοντές έδωσαν την ψυχή τους στηρίζοντας την πρωτοβουλία μας και  νιώθουμε κι εμείς την ανάγκη να τους απαντήσουμε αληθινά, με λόγια καρδιάς , όπως αισθανθήκαμε εισπράττοντας τον ζήλο, τον ενθουσιασμό και την προσπάθειά τους, σε όλο της το μεγαλείο, κάθε στιγμή.

Ξεκινάμε με τους εθελοντές, οι οποίοι υπηρετώντας σχεδόν με αυταπάρνηση τέτοια εγχειρήματα συνιστούν το πλέον πολύτιμο τμήμα ή μέσο  για την επιτυχία κάθε ανάλογης διοργάνωσης και για να το εκφράσουμε λαϊκά δεν πάμε πουθενά χωρίς αυτούς…όχι 32 ούτε καν 2 χιλιόμετρα.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους που προσέφεραν αγόγγυστα για την ολοκλήρωση ενός επίπονου αγώνα και ήταν οι:

Ο αξιόλογος δρομέας Chris Phillips  και ιδρυτικό μέλος μας,  μαζί με την ομάδα των άγγλων φίλων του νησιού υποστήριξαν επτά από τους 8 σταθμούς υδροδοσίας και τροφοδοσίας , όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο με χαρακτηριστική συνέπεια και μεράκι.

Ο αγαπημένος μας Παναγής Ατσάρος και ο επίσης αγαπημένος (παραπονιάρης) Γιώργος Έρτσος και όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Εξωραιστικού Συλλόγου «Η κουνόπετρα» άνθρωποι όμορφοι, ευγενείς, δημιουργικοί που οι ευτυχείς συγκυρίες του έφεραν στον δρόμο μας, επιμελήθηκαν δύο σταθμούς και τον τερματισμό στα δέκα χιλιόμετρα αλλά και τον τελευταίο έλεγχο πριν το τέλος.

Ο πολιτιστικός εξωραϊστικός επιμορφωτικός Σύλλογος Διλινάτων που φέτος έκανε την διαφορά δις, την μία με την εμπνευσμένη εβδομάδα βαρελίσιου τυριού , την γιορτή της φέτας  και την μεταμόρφωση του ελαιοτριβείου του χωρίου σε εκθετήριο-μουσείο και εν συνεχεία με την πρόθυμη συνεισφορά του και στην δική μας προσπάθεια καθώς τέθηκαν υπεύθυνοι των δύο επικίνδυνων κομβικών σημείων της διαδρομής.

Την Ρεγγίνα Κοσμετάτου και τον Μάκη Λαμπίρη, ένα νέο κορίτσι –δρομέα και έναν ακόμη πιο νέο στην ψυχή και το σώμα, «δάσκαλο» του συλλόγου που υποστήριξαν τον αγώνα τόσο φωτογραφικά όσο και στην τροφοδοσία.

Τον Διονύση Σταθάτο και την S4S SECURITY, τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο,  όταν ουδέποτε έχει αρνηθεί υποστήριξη αγωνιστικού μας εγχειρήματος, ανεξαρτήτως κούρασης ή εργασιακών υποχρεώσεων. Φέτος ο ίδιος έκανε τον δικό του άθλο συμπληρώνοντας μαζί με μέλος της ομάδας του πλέον των 24 ωρών άυπνος μόνο και μόνο για να σταθεί στο πλάι μας.

Την Νικολέτα  Μπίρμπα η οποία είναι η 2η χρονιά που μας βοηθάει και την Μαρία  Καπατσώρη δύο όμορφες κοπέλες δεκτικές , εργατικές και πρόθυμες με ένα λαμπερό χαμόγελο που απαλύνει την κούραση των αθλητών. Ειδικά το Μαράκι το ευχαριστούμε διπλά καθώς αν και πρώτη της εμπειρία σε τέτοιες προσπάθειες έδειξε αξιοσημείωτο ζήλο για ότι της ζητήθηκε.

Τον Ορέστη Κουλουμπή που για πλέον των 4 ωρών ακολουθούσε υπομονετικά τους δρομείς στα μετόπισθεν.

Τον Μάκη Κουλουμπή , νέο ταλαντούχο αθλητή που οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σήμερα αλλά «αγωνίστηκε» στον στίβο της διοργάνωσης με ανάλογο ταλέντο συνδράμοντας την προσπάθειά μας.

Τον Μάκη Γιακουμάτο και την  γλυκιά Αννούλα, εξαιρετική οικογένεια, φιλότιμη , αξιοπρεπής εργατική σοβαρή, πάντα δίπλα μας σε οτιδήποτε τους ζητήθηκε, σπάνιοι άνθρωποι.

Ο Κώστας Κούρος που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε η Γυρα κυριολεκτικά. Σχεδόν στο Παραπέντε ανέλαβε την γενική εποπτεία και τον συντονισμό της διοργάνωσης, κολυμπώντας κυριολεκτικά στα βαθιά καθώς ουδέποτε στο παρελθόν είχε λάβει ανάλογη αγωνιστική ευθύνη και δει ενός τέτοιου μεγέθους εγχειρήματος. Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η οργανωτικότητα και η επιτυχείς συντονιστικοί χειρισμοί του είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων.

Η Κατερινούλα μας και αντιπρόεδρος του συλλόγου που έχει πάντα μια αγκαλιά μία θερμή γλυκιά κουβέντα για κάθε ένα κουρασμένο αθλητή, είτε χαμογελαστή είτε συγκινημένη, παραμένει πάντα εκεί να υποδέχεται τους ανθρώπους που μας τιμούν με την παρουσία τους στοργικά, με ζεστασιά και ενθουσιασμό.

Ο Παρίσης Κουλουμπής,  εξαιρετικά επιμελημένη η σήμανσή του όπως άλλωστε και κάθε εργασία που επιλαμβάνεται αλλά και την γενικότερη στήριξή του σε όλα τα αγωνιστικά μας δρώμενα.

Ο Διονύσης Μεταξάς για τους φίλους «Ντένης Τρομερός» που είναι πραγματικά ικανός για όλα, φέτος μοίρασε αφίσες, υποστήριξε γραμματειακά τις εγγραφές προμήθευσε τις τσάντες και τέλος έτρεξε τα 32κμ

Τους συνδιοργανωτές μας την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ που αναμφίβολα χωρίς την οικονομική της στήριξη θα υπήρχε σοβαρό κώλυμα στην υλοποίηση της διοργάνωσης και τον Αντιπεριφερειαρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα για όλη την προθυμία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

Την ΚΕΔΗΚΕ  και τον Άγγελο Κωσταντάκη που ικανοποίησε όλα μας τα αιτήματα και κάνει ότι μπορεί για να συνεισφέρει στην προσπάθειά μας all;a   και τον Γιώργο Κατσιβέλη που είναι πάντα χαμογελαστός και συνεργάσιμος.

Τα MME εντός και εκτός νησιού που βομβαρδίζονται κυριολεκτικά από τις ανακοινώσεις και τις δημοσιεύσεις μας και όμως επιμένουν να μας στηρίζουν τόσο έντυπα και ηλεκτρονικά όσο και δια ζώσης.

Τους χορηγούς μας τις εταιρείες KEFALONIANLINES, IONIANSEA FERRIES-Κοινοπραξία Ταξιάρχες, την WESTFERRY F/B Captain Aristidis,την IONION PELAGOS,  τα ΚΤΕΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ για τις διευκολύνσεις στις διακινήσεις.

Την καφετέρια LE SAPIN NOIR και τους εξαιρετικούς ιδιοκτήτες της Αλυσσανδράτο και Πανατζάτο, πάντα πρόθυμοι και δίπλα μας στις αθλητικές πρωτοβουλίες .

Τα ξενοδοχεία Mirabel και Mouikis, που στηρίζουν παγίως με φιλοξενίες και διευκολύνσεις, τους αγώνες μας.

Τα ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς και τον φίλο και δρομέα Βαγγέλη Βολταίρα, που ακόμη και την τελευταία στιγμή έσπευσαν να σταθούν πλάι μας όπως κάθε άλλη φορά.

Τον Διονύση και τον Αντώνη Καππάτο που μας πρόσφεραν και δει με δική τους πρωτοβουλία τα καταπληκτικά τους γαλακτομπούρεκα και τσουρέκια.

Την εταιρεία FOREVER LIVING PRODUCTS και τον Γιώργο Καλλιμάνη για τις καταπραϋντικές θεραπευτικές κρέμες του.

Το λιμεναρχείο Αργοστολίου που αμέσως επιλήφθηκε των τροχιακών ρυθμίσεως της παραλιακής λεωφόρου και δει με εξαιρετική προθυμία ξεπερνώντας το στείρο επαγγελματικό καθήκον.

Τους Σαμαρείτες μας και λέμε μας, γιατί τα παιδιά είναι πλέον δικοί μας άνθρωποι, μέλος της δρομικής μας οικογένειας και η προσφορά τους ξεπερνά την έννοια του χρέους και της ευθύνης και μετουσιώνεται σε αγώνα με όλη την σημασία της λέξεως.

Τους αθλητές μας, είτε από το νησί είτε από άλλα μέρη της Ελλάδος που ήρθαν να συμμετέχουν μαζί μας και περισσότερο εκείνους που αν και απαίδευτοι σε μεγάλες διαδρομές δεν δίστασαν να το τολμήσουν παλεύοντας μέχρι τέλους να τερματίσουν.

Η χαρά του τερματισμού, της ολοκλήρωσης δεν περιγράφεται, δεν αποτιμάται και όσα ειπώθηκαν είναι φτωχά και λίγα μπροστά στην συγκίνηση και το δέος του ΤΕΛΟΥΣ μίας απαιτητικής διαδρομής οργανωτικής και αθλητικής.

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους.

Εκ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer