Έργο S.T.A.R.: Κύκλος συναντήσεων εργασίας με θέμα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ 2007-2013»
Πολιτική
11/02/2014 | 14:00

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, στο πλαίσιο του έργου «Στατιστικά δίκτυα στον τομέα τουρισμού στις περιοχές της Αδριατικής – S.T.A.R. (Statistical networks in tourism sector of Adriatic Regions)», στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος, διοργανώνει έναν κύκλο συναντήσεων εργασίας που απευθύνονται σε τοπικούς φορείς κι επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου.

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στον «Αρίλλα» (Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Αρίλλα), ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου, στο Φαληράκι (Αίθουσα «Ιόνιο Πολιτιστικό Κέντρο», Πύλη Αγ. Νικολάου) και τον Άγιο Ιωάννη Περιστερών (Συνεδριακή Αίθουσα Ξενοδοχείου «Marbella Beach»), αντίστοιχα. Τον κύκλο των εκδηλώσεων αυτών θα κλείσει μια τέταρτη, η οποία προγραμματίζεται για το προσεχές διάστημα.
Αντικείμενο των εν λόγω συναντήσεων θα αποτελέσει η διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιολόγησης και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας, καθώς και των ευκαιριών που προσφέρει το έργο STAR μέσω των εργαλείων που έχει αναπτύξει. Τις συναντήσεις, η υλοποίηση των οποίων υποστηρίζεται από τη συμβολή του Συνδέσμου Επιχειρηματιών «Αρίλλα» και της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους εξειδικευμένα στελέχη του τουριστικού κλάδου.
Οι δύο πρώτες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με παράλληλα εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να έρθουν σε επαφή με τη διαδικτυακή εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου.
xarthsΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.startourism.eu ή να επικοινωνήσετε με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (κα Ε. Τίκου στο τηλ: 26613-62325, e-mail:  tikou@pin.gov.gr).

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer