Ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Γ. Ν. Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη, παρουσία της Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου.
Ευρεία σύσκεψη για την υγεία στο νησί μας!
Κοινωνία
29/01/2016 | 10:06

Ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Γ. Ν. Κεφαλονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα (χθες) υπό τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και αν. Υπουργό Παύλο Πολάκη, παρουσία της Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, του Αντιπερ/χη Παναγή Δρακουλόγκωνα και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Σοφίας Ζαφειράτου. Το θέμα της σύσκεψης ήταν τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου της Κεφαλονιάς που απειλούν άμεσα τη στοιχειώδη λειτουργία του. Όλες οι κλινικές και τα τμήματα του ιδρύματος υπολειτουργούν εξαιτίας της υποστελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό η οποία προκλήθηκε μετά απ’ τις πολιτικές των τελευταίων πέντε ετών με τις συνεχείς αποχωρήσεις και τις μηδενικές προσλήψεις.

Ο Υπουργός λαμβάνοντας υπόψη ότι τα προβλήματα είναι εξαιρετικά επείγοντα, εκτός από τις αναγκαίες προσλήψεις, επισήμανε πως χρειάζονται άμεσες πρωτοβουλίες και ειδικές ρυθμίσεις ως προς το θεσμικό πλαίσιο έτσι, ώστε να περιλαμβάνει τις δυσκολίες της νησιωτικότητας, προκειμένου να έχουμε άμεσες μετακινήσεις-τοποθετήσεις στελεχών.

Αθήνα, 28/01/2016
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer