Μετά την επιτυχή κυκλοφορία των εικαστικών συλλεκτικών Ημερολογίων του 2014, ο Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει ποικιλότροπα τις εικαστικές του δράσεις στη νέα χρονιά.
Ευαγγελάτος: εικαστικές δράσεις Ιανουάριος 2014
Πολιτισμός
13/01/2014 | 12:06

Μετά την επιτυχή κυκλοφορία των εικαστικών συλλεκτικών Ημερολογίων του 2014, ο Κώστας Ευαγγελάτος  συνεχίζει ποικιλότροπα τις εικαστικές του δράσεις στη νέα χρονιά, με συμμετοχές σε μεγάλες ομαδικές εκθέσεις και εκδόσεις λόγου και τέχνης.
Η έκθεση με τίτλο ΜΝΗΜΕΣ, στην οποία παρουσιάζονται επιζωγραφισμένες σφαίρες του συνεχίζεται μέχρι και 21 Ιανουαρίου στην S. G. ART GALLERY, Hotel St.George Lycabettus στο Κολωνάκι ( φωτό με την κα Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου).
Φιλοτέχνησε το εξώφυλλο του βιβλίου της καθ.φιλοσοφίας του Αθλητισμού του Παν/μίου Αθηνών Ντίνας Γογγάκη ” Το Ολυμπιακό Ιδεώδες” των εκδόσεων Gutenberg. Συμμετέχει επίσης με το ποίημα του ” Τραγούδι”, από τη συλλογή ” Εγκάρσια Πτήση” στην ανθολογία της ετήσιας έκδοσης ” Ποιητικό Ημερολόγιο 2014″ των εκδόσεων Ιωλκός.
Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, ώρα 7μμ, συμμετέχει στην έκθεση της ART-WAY στο “Σπυροπούλειο” Πολιτιστικό Κέντρο Νέου Ψυχικού, Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών. (είσοδος ελεύθερη).
Κατόπιν πρότασης του ιστορικού τέχνης Λεόντιου Πετμεζά μέσα στο 2014, θα γίνουν ανακοινώσεις, προβολές και εκθέσεις για την επέτειο των 35 χρόνων συστηματικής ενασχόλησης του σε διεθνές πεδίο, πρακτικά και θεωρητικά, με το εικαστικό είδος των performance.

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την Βίκυ Πρωτογεράκη

Ο Κώστας Ευαγγελάτος με την Βίκυ Πρωτογεράκη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer