Ένας από τους νέους πολιτικούς της Κεφαλονιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Φιοραβάντες ετοιμάζει σύναξη ετεροδημοτών στην Αθήνα.
Ετοιμάζει μάζωξη ο Φιοραβάντες στους ετεροδημότες της Αθήνας
Πολιτική
04/04/2014 | 16:01

Ένας από τους νέους πολιτικούς της Κεφαλονιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Σπύρου, Βαγγέλης Φιοραβάντες ετοιμάζει μεγάλη σύναξη ετεροδημοτών στη Κεφαλλονίτικη παροικία της Αθήνας. Ο Βαγγέλης έχει «φουλάρει» τις τελευταίες μέρες μιας και ετοιμάζει μεγάλη σύναξη με φίλους και υποστηρικτές του. Έχει δώσει τα χέρια με τον Σπύρου και θα είναι εκ νέου υποψήφιος μιας και είναι από τους λίγους που ξέρει τόσο καλά την πολιτική  ανθρωπογεωγραφία της Κεφαλονιάς.
Ο Φιοραβάντες διακρίνεται από την εργατικότητα και τους χαμηλούς τόνους όλο αυτό το διάστημα της θητείας του στο Περιφερειακό, ενώ ήταν ο πιο «επιμελής» στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Κέρκυρα την ώρα που οι περισσότεροι σύμβουλοι από τη Κεφαλονιά δεν πάταγαν το πόδι τους…
Αξίζει: Ο Φιοραβάντες είχε αρνηθεί οποιαδήποτε καρέκλα στα 3,5 χρόνια της θητείας του Σπύρου, κάτι που το αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι.

fioravantes

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer