Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της Ερίσσου όπου και κλιμάκια του Δήμου έχουν αποσταλεί προκειμένου να καταγραφεί το μέγεθος των ζημιών.
10 κατοικίες έχουν καταρρεύσει στην Έρισο – Εσπευσμένα ο Παρίσης στη περιοχή μετά το Συντονιστικό
Δημοφιλή
17/11/2015 | 13:32

Συνεδρίασε σήμερα στο Δημαρχείο υπό την Προεδρεία του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο προκειμένου να εκτιμήσει τα δεδομένα που προέκυψαν από τον ισχυρό πρωινό σεισμό και να συντονίσει όλες τις από και πέρα ενέργειες.
Από τα πρώτα λεπτά έχει ενεργοποιηθεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή της Ερίσσου όπου και κλιμάκια του Δήμου έχουν αποσταλεί προκειμένου να καταγραφεί το μέγεθος των ζημιών και να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.
Εξάλλου στις 3 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς θα βρεθεί στην πληγείσα περιοχή της Ερίσσου προκειμένου να συνεισφέρει στον γενικότερο συντονισμό ενώ στις 6 το απόγευμα θα συνεδριάσει εκ νέου το ΣΤΟ για να επανεκτιμήσει την κατάσταση. an2an1-1

10 κατοικίες έχουν καταρρεύσει στην Έρισο – Εσπευσμένα ο Παρίσης πάει στην Έρισο

Τα πράγματα εκτιλύσονται χειρότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις καθώς διαπιστώνεται μετά την συνεδρίαση του συντονιστικού, ότι τουλάχιστον 10 κατοικίες είναι μη κατοικήσιμες με αποτέλσμα να μεταβαίνει στη περιοχή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς για να δει το μέγεθος της καταστροφής απο κόντά. Μιλώντας πριν απο λίγο στο Ιόνιαν Galaxy και στην Γιάννα Κουλουμπή επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ ενώ είπε οτι οι άστεγοι θα μείνουν στο ξενοδοχείο του Πολυχρόνη.

11224096_1635519376698071_5225248084655509195_n

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer