Με τόσα διαφορετικά σχέδια και γραμμές σε τζιν παντελόνια, η αλήθεια είναι πως δεν είσαι σίγουρη για το αν έχεις διαλέξει το σωστό
Εσένα ποιο τζιν σού ταιριάζει;
Life
24/02/2016 | 18:12

Τζιν: Tο απαραίτητο κομμάτι σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Όμως, με τόσα διαφορετικά σχέδια και γραμμές σε τζιν παντελόνια, που θα βρεις στα ράφια και στις κρεμάστρες των καταστημάτων, η αλήθεια είναι πως δεν είσαι σίγουρη για το αν έχεις διαλέξει το σωστό.

Ποιο τζιν παντελόνι ταιριάζει τελικά σε κάθε σωματότυπο;

  1. Σωματότυπος κλεψύδρα
    Τα χαρακτηριστικά του σωματότυπου κλεψύδρα είναι το στήθος, η θηλυκή περιφέρεια και η λεπτή μέση. Υπάρχει, δηλαδή, ισορροπία στο πάνω και κάτω μέρος, κι έτσι οι γυναίκες που έχουν αυτόν τον σωματότυπο μπορούν να δοκιμάσουν να τονίσουν το πιο λεπτό σημείο του σώματός τους. Μια καλή επιλογή αποτελούν τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια σε ίσια σχετικά γραμμή ή τα πιο skinny.
  2. Σωματότυπος με καμπύλες
    Τα τζιν καμπάνα αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα με καμπύλες, καθώς κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα. Έτσι, υπάρχει μία ισορροπία στο σημείο κάτω από το γονάτο με την περιφέρεια. Οι ψηλόμεσες καμπάνες δείχνουν πιο λεπτή και την περιοχή της κοιλιάς.
    3. Σωματότυπος αχλάδι
    Με άλλα λόγια, η μεσογειακή σιλουέτα με ανοιχτή περιφέρεια, λεπτή μέση και πιο μικρό στήθος. Και σε αυτήν την περίπτωση λειτουργεί σωστά το τζιν καμπάνα. Προτίμησε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, που θα ανορθώνει και θα αναδεικνύει τις καμπύλες σου.
  3. Μικρόσωμη σιλουέτα
    Αν είσαι petite, μπορείς να δοκιμάσεις τα cropped τζιν. Επίλεξε ένα παντελόνι σε σχετικά ίσια γραμμή, ώστε να κολακεύει τον σωματότυπό σου.
  4. Ψηλόλιγνη σιλουέτα
    Αν είσαι πολύ ψηλή και λεπτή, μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις τα cropped τζιν-καμπάνες, που έχουν την τιμητική τους αυτήν την άνοιξη και το καλοκαίρι. Πολλές celebrities έχουν αρχίσει ήδη να τα προτιμούν για τις casual street style εμφανίσεις τους.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer