Ερρίκος Πετιλόν: «Είμαι σε απόλυτη ισορροπία, η διπολική μου διαταραχή είναι ελεγχόμενη»
Life
27/04/2025 | 12:30

Ο Ερρίκος Πετιλόν έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Αρμουτίδη. Μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μετά τη διάγνωσή του με διπολική διαταραχή.

«Η ομορφιά ήταν η ευχή κι η κατάρα μου. Όλοι με κοιτούσαν. Κανείς δεν με «έβλεπε». Με ήθελαν για την εικόνα, όχι για τη ψυχή μου. Μπαινόβγαινα σε κλινικές, δεν ήξερα πια ποιος ήμουν» ανέφερε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με αποτέλεσμα να μην έχει χρήματα να κηδέψει τη μητέρα του είπε: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της. Αυτή είναι η Ελλάδα που δεν βλέπει κανείς. Αυτή είναι η πτώση. Αλλά εκεί μέσα βρήκα τον εαυτό μου.»

«Τώρα, έπειτα από χρόνια σωστής θεραπείας, είμαι σε απόλυτη ισορροπία. Η διπολική μου διαταραχή είναι ελεγχόμενη. Νιώθω καλά και δυνατός. Νιώθω ότι μπορώ να αγαπήσω και να αγαπηθώ.» εξομολογήθηκε παρακάτω ο Ερρίκος Πετιλόν.

Πηγή: zappit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ