Μια πολύ σημαντική απόφαση στήριξης ενός τοπικού αθλητισμού, ελήφθη χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επιχορήγηση 5.000 ευρώ από το Δήμο για τον αθλητή μας της άρσης βαρών Ευ. Γαλιατσάτο
Αθλητισμός
31/03/2017 | 10:47

Μια πολύ σημαντική απόφαση στήριξης ενός από τους πιο ελπιδοφόρους αθλητές μας, αλλά και συνολικά του τοπικού αθλητισμού, ελήφθη χθες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού αποφασίστηκε να στηριχθεί η συμμετοχή του Ευάγγελου Γαλιατσάτου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών νέων, που θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη 3-10 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να δοθεί επιχορήγηση 5000 ευρώ στον αθλητικό πολιτιστικό εκπαιδευτικό συλλόγου δυναμικών αθλημάτων Σβορωνάτων, στον οποίο ανήκει ο αθλητής και από εκεί έχει ξεκινήσει την λαμπρή πορεία του στην άρση βαρών

Ο Ευάγγελος ήταν ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που προκρίθηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού, αν και μικρός, έχει μια μακρά πορεία επιτυχιών πίσω του. Δύο χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και πέντε ευρωπαϊκά ρεκόρ πάιδων, ενώ σε πανελλήνιο επίπεδο «σαρώνει» συνεχώς τα μετάλλια, όπως και στους σχολικούς αγώνες.

Το θέμα, όπως ήταν λογικό, «πέρασε» ομόφωνα, ενώ την σχετική εισήγηση έκανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, σχολιάζοντας πως η ομοσπονδία δεν βοηθά οικονομικά τους αθλητές και είναι αναγκαιότητα να στηριχθεί ο εν λόγω αθλητής μας από τον Δήμο Κεφαλλονιάς.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer