Κάτι περισσότερο από επιτυχημένη κρίνεται από όλους η παρουσία της Κεφαλλονιάς στην 1η έκθεση "Ελλάδος Γεύση", η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου.
Επιτυχημένη η παρουσία της Κεφαλλονιάς στην έκθεση ” Ελλάδος Γεύση”
e Gastronomie
18/04/2016 | 08:49

Κάτι περισσότερο από επιτυχημένη κρίνεται από όλους η παρουσία της Κεφαλλονιάς στην 1η έκθεση “Ελλάδος Γεύση”, η οποία πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου από τις 15 Απριλίου και λήγει Δευτέρα 18 Απριλίου στις 9 το βράδυ.

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ ανέλαβε την ευθύνη και την οργάνωση του περιπτέρου της Κεφαλλονιάς , ενώ ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανέλαβε το κόστος του περιπτέρου.

Ο εκπρόσωπος της ΚΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος Πρέντζας μίλησε στην ημερίδα με θέμα την επιχειρηματικότητα και τα τοπικά προϊόντα, εκπροσώπησε την Κεφαλλονιά στις συνεντεύξεις των ΜΜΕ ενώ έπειτα από επαφές με το Δήμο Αρταίων η Κεφαλλονιά δέχθηκε επίσημη πρόταση από τον Δήμαρχο Αρταίων κο Τσιρογιάννη να συμμετάσχει με περίπτερο στην έκθεση της Άρτας κατά το διάστημα 27 Σεπτέμβρη έως 3 Οκτώβρη ( 70.000 επισκέπτες το 2015)!!

ellados_geush

Ως εμπορικός σύλλογος πιστεύουμε ότι μόνο με εξωστρέφεια θα αναπτυχθεί ουσιαστικά η παραγωγή των τοπικών προϊόντων και πως οι συνεργασίες στις εποχές που βιώνουμε είναι ο ιδανικός τρόπος για όλους μας ώστε να προοδεύσουμε.

Εκ της ΚΡΑΝΗΣ

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής Μαρία Σκλαβουνάκη

ellados_geushellados_geush

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer