Το Εκθεσιακό Περίπτερο του Δήμου Κεφαλονιάς ήταν αποτέλεσμα διετούς προετοιμασίας με συνεργασίες Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Λευκορωσίας με Παράγοντες του Τουρισμού του Νησιού.
Επιτυχής η παρουσία της Κεφαλονιάς στη Λευκορωσία
Τουρισμός
15/04/2016 | 06:36

Στα πλαίσια της στοχευμένης και εγκεκριμένης από το Δημοτικό Συμβούλιο, Τουριστικής προβολής της Κεφαλονιάς  σε επιλεγμένες διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού στο εξωτερικό, που έχει καταθέσει ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος,  η παρουσία του Νησιού στη 19η Έκθεση Τουρισμού στο Μίνσκ της Λευκορωσίας κρίθηκε από τους Επαγγελματίες και τα Στελέχη του Τουρισμού ως ιδιαίτερα επιτυχής.

Το Εκθεσιακό Περίπτερο του Δήμου Κεφαλονιάς ήταν αποτέλεσμα διετούς προετοιμασίας με συνεργασίες Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Λευκορωσίας με Παράγοντες του Τουρισμού του Νησιού, οι οποίοι και δημιούργησαν το κατάλληλο έδαφος ταξιδιωτικής αξιοποίησης της Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση.

Τοπικά και διεθνή Ταξιδιωτικά Μ.Μ.Ε. συνέβαλαν το μέγιστο δυνατόν στην προβολή του Νησιού και μέσα από ειδικές παρουσιάσεις που έκαναν  ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο Επιχειρηματίας Τουρισμού κ.Κίμωνας Γασπαράτος και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου κ.Σταύρος Κουρής – Κορκός, σε συνδυασμό από το πλούσιο έντυπο ταξιδιωτικό υλικό που μοιράστηκε στους ενδιαφερομένους από την Υπάλληλο της Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Αικατερίνη Ανδρεάτου, είναι βέβαιο ότι αύξησαν το ενδιαφέρον επισκεψιμότητας στο Νησί μας.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι συνθήκες απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Κεφαλονιάς με το Μίνσκ, οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες θα έρχονται με συνδυασμένες πτήσεις, που οργανώνουν τα Ταξιδιωτικά Γραφεία της Λευκορωσίας.

Αμέσως επόμενη δράση της Υπηρεσίας Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς  είναι η συμμετοχή με Εκθεσιακό Περίπτερο στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στην Αθήνα, τη διαχείριση του οποίου θα έχει η «Κράνη», με συντονιστή οργάνωσης τον κ.Κωνσταντίνο Πρέντζα, από 15 έως 18 Απριλίου, με σκοπό την περαιτέρω προβολή της πλούσιας Γαστρονομίας και των βραβευμένων Κρασιών του Νησιού.

ekthesh

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer