Ο Σωτήρης Κουρής πήγε στον Εισαγγελέα για τα κατάπτυστα ανώνυμα δημοσιεύματα από μερίδα του τύπου.
Επιτέλους πήγε και κάποιος στον Εισαγγελέα
Πολιτική
16/05/2014 | 10:54

του Παναγή Φωκά
Σε μάστιγα για τη κοινωνία μας έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σωρεία ανώνυμων δημοσιευμάτων αλλά και παραπλανητικών κειμένων που ως μοναδικό στόχο έχουν να παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα και να διασύρουν υπολείψεις.
Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν φυτρώσει δεκάδες blogs τα οποία δημοσιεύουν τόνους λάσπης και διοχετεύονται δυστυχώς από μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου.
Σήμερα, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη η οποία είναι και η Μόνη αρμόδια να βάλει τάξη στο ξέφρενο ρυθμό των ανώνυμων δημοσιευμάτων που τις περισσότερες φορές έχουν ως σκοπό της συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων καθώς και να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα.
Ακολουθεί η επιστολή του κ. Σωτήρη Κουρή σχετικά τα ανώνυμα δημοσιεύματα
«Έχοντας υπόψη μου σημερινό δημοσίευμα ανώνυμου πολίτη σχετικά με ενέργειες μου στο γηροκομείο Ληξουρίου σας γνωρίζω:
Είναι αρχή μου να μην απαντώ σε ανώνυμους δήθεν οργισμένους πολίτες, οι οποίοι ενεργούν με αλητεία και καραδοκούν την κατάλληλη μέρα να προβοκάρουν και να εκτοξεύσουν λάσπη στους πολιτικούς τους αντιπάλους. Για του λόγου το αληθές ουδεμία υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, προέβη σε έλεγχο του γηροκομείου την προεκλογική περίοδο, όταν μάλιστα, έχουν δρομολογηθεί με τη συμφωνία του προέδρου και του Δ.Σ. των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου οι ενέργειες, για την δυνατότητα εγκατάστασης του γηροκομείου σε προκατασκευασμένες αίθουσες και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής που έχει συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό.
Η προσπάθεια παραπληροφόρησης και σπίλωσης του έργου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Αντιπεριφερειάρχη παίζοντας με τον πόνο των σεισμόπληκτων της Παλικής και συγκεκριμένα για τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου, δεν μπορεί παρά να πέσει στο κενό, διότι οι πολίτες έχουν κρίση και γνωρίζουν.
Ήδη καταφεύγω στον Εισαγγελέα για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ»

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer