Από την εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής»
Επιστράτευσαν και το Μίκη Θεοδωράκη-«Καραμανλής ή τανκς» σε νέα έκδοση
Πολιτική
11/01/2015 | 10:17

Το ντόπιο σύστημα που δεν θέλει να έρθει στην εξουσία ο Τσίπρας, ρίχνει στη μάχη τις τελευταίες εφεδρείες του. Επιστράτευσε το Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος εξαπέλυσε, έτσι, από το πουθενά, προσωπική επίθεση κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ότι το 2012 τον χρησιμοποίησε, όπως και το Γλέζο, «για να αυξήσει την εκλογική του δύναμη και να μπει στη Βουλή, με στόχο την κατάκτηση της διακυβέρνησης μέσα από το σύστημα, εγκαταλείποντας τους δύο πυλώνες άμυνας, το Λαϊκό Μέτωπο και τον πλούτο της χώρας».

Και το θυμήθηκε τώρα ο Μίκης, ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια! Και τι τον εμπόδιζε να συνεχίσει μόνος του με τις Σπίθες του για την κατάκτηση των δύο πυλώνων; Με την αίγλη που είχε αποκτήσει, τι του χρειαζόταν ο Τσίπρας; Και αν αυτά ισχύουν, γιατί ο Μανώλης Γλέζος παραμένει μαζί με τον Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ; Και πήρε μέρος στις ευρωεκλογές και εκλέχθηκε με 500.000 ψήφους ευρωβουλευτής;

Δεν του φταίει κανένας Τσίπρας εάν οι Σπίθες του έσβησαν πολύ γρήγορα, παρότι το έδαφος ήταν πάρα πολύ πρόσφορο. Όλοι εκείνοι που μετείχαν στη δημιουργία τους έφυγαν, ο ένας μετά τον άλλο, γιατί, εσύ Μίκη, δεν επέτρεπες άλλη άποψη. Όμως αυτό δεν επιτρέπεται σε ένα Μίκη. Να προσπαθεί να εμποδίσει να αλλάξει η σημερινή πολιτική κατάσταση, που έχει φέρει την  κοινωνία στην απόγνωση.

Δεν θέλουμε να υποθέσουμε τίποτε. Σε ένα όμως στεκόμαστε: Ότι ηχεί στα αφτιά μας εκείνο το «Καραμανλής ή τανκς» που στήριζε τη Δεξιά. Σε νέα έκδοση, με τον ίδιο όμως στόχο…

Κρίμα Μίκη…

ToParonI

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer