Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διαψεύδει δημοσιεύματα αναφορικά με τη διαμονή συνεργάτη του στη Κεφαλονιά
Επιστολή του Ανδρέα Κατσανιώτη στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς
Πολιτική
10/03/2014 | 15:15

ΠΡΟΣ:  
Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση 

 

Με έκπληξη είδα  σε έγγραφα που δημοσιεύτηκαν σε ειδησεογραφικό site, την αναφορά του ονόματός μου αναφορικά με τη διαμονή συνεργάτη μου στη Κεφαλονιά.

Παρακαλώ πολύ όπως αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια, καθώς σε καμία περίπτωση ούτε εγώ, ούτε κανένας συνεργάτης μου δεν έμεινε καμία μέρα στο ξενοδοχείο Μουίκης, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Μου προκαλεί έκπληξη και απορία ταυτόχρονα, πως είναι δυνατόν να ζητούνται χρήματα από το δημόσιο ταμείο για μία διαμονή, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στη Κεφαλονιά, εγώ και οι συνεργάτες μου διανυκτερεύσαμε σε άλλο ξενοδοχείο. Το κόστος της διαμονής έχει ήδη διευθετηθεί και έχει καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπως προβλέπει η πάγια διαδικασία.

Κρίνω σκόπιμο οι αρμόδιοι να κινηθούν τάχιστα τόσο για την αποκατάσταση της αλήθειας όσο και για την αποφυγή σπατάλης δημόσιου χρήματος.

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

                                                                                                             Ανδρέας Κατσανιώτης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer