Τι αναφέρει στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς για το νέο ΕΣΠΑ από ΕΦΕΠΑΕ.
Επιστολή Μιχαλάτου στον Δένδια για το νέο ΕΣΠΑ
Κοινωνία
06/08/2014 | 12:57

Διαχείριση νέου ΕΣΠΑ από ΕΦΕΠΑΕ.
Αξιότιμε κ.Υπουργέ

Το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 και ειδικότερα το πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ [Επιχειρηματικότητα-Ανταγωνιστικότητα-Εξωστρέφεια-Καινοτομία] δίνει έμφαση στη σύγχρονη, καινοτόμα και εξωστρεφή ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ανασυγκρότηση της Εθνικής οικονομίας σε μια κρίσιμη για τη χώρα εποχή.
Οι συγκυρίες απαιτούν το πρόγραμμα αυτό να δώσει ώθηση στην οικονομία και στην απασχόληση μέσα από τη στήριξη των εξαγωγών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ,του τουρισμού, του εμπορίου.
Ο φορέας που θα το διαχειριστεί θα πρέπει να Βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων.
Τέτοιος είναι ο ΕΦΕΠΑΕ ο οποίος έχει την εμπειρία αφού, διαχειρίστηκε πολύ σημαντικά πακέτα κατά τις προηγούμενες προγραμματικές περιόδους με απόλυτη επιτυχία καθοδηγώντας και
ενημερώνοντας χιλιάδες υποψήφιους επενδυτές με τα πλήρως ενημερωμένα στελέχη και το δίκτυο των συνεργατών του επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας.
Θεωρούμε λοιπόν ότι ο ΕΦΕΠΑΕ αποτελεί τη σωστότερη και καταλληλότερη επιλογή για τη διαχείριση του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 επειδή προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία το κατάλληλο έμψυχο δυναμικό αλλά και τις απαιτούμενες υλικοτεχνικές υποδομές τόσο στο περιφερειακό όσο και στο τοπικό επίπεδο.

Με τιμή
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θ.ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer