Από το σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών της παραλιακής ζώνης του Ληξουρίου
Επιστολή αγωνίας στον δήμαρχο Κεφαλονιάς
Τουρισμός
01/03/2014 | 12:13

Προς τον κ. Αλέξανδρο Παρίση, Ληξούρι, 27/02/2014

Δήμαρχο Κεφαλονιάς

Κοινοποίηση:

Κον Σωτήρη Κουρή , Αντιπεριφερειάρχη,

Κον Στράτο Σιμόπουλο, Γεν. Γραμματέα. Δημοσίων Έργων.

Θέμα: Αποκατάσταση Ζημιών Παραλιακής Ζώνης

Αγαπητέ Κε Δήμαρχε,

Σε συνέχεια προγενεστέρων επιστολών μας για το θέμα αποκατάστασης των ζημιών της παραλιακής ζώνης και του οδικού δικτύου της πόλεως του Ληξουρίου, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε τις προθέσεις της Πολιτείας, είτε είναι της κεντρικής Κυβέρνησης, είτε της Περιφέρειας ή του Δήμου.

Δεν είναι δυνατόν το Ληξούρι να παραμένει βομβαρδισμένο τοπίο και να περιμένουμε ανακοινώσεις ή κάποιο χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης των ζημιών που ποτέ δεν θα λάβουμε.

Γνωρίζουμε ότι έχει προγραμματισθεί επισκευή και ίσως ανακατασκευή του λιμένος…και ότι γίνονται μελέτες. Εμείς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες της Παλικής έχουμε δικαίωμα να μάθουμε τι γίνεται ή δεν πρέπει ούτε να ρωτάμε;

Αντιλαμβάνεστε Κε Δήμαρχε, ότι το Ληξούρι δεν μπορεί να παραμείνει όπως είναι σήμερα και να περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι μελέτες που κανείς δεν γνωρίζει τι περιλαμβάνουν.

Αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο να φτάσουν οι πρώτοι Τουρίστες και να αντικρύσουν τα μπάζα και τα γκρεμίσματα??, οι φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο και…πάει, χάθηκε η Κεφαλονιά από τον Τουριστικό χάρτη.

Παρακαλούμε Κε Δήμαρχε όπως τύχουμε απαντήσεως.

Εκφράζουμε την αγωνία μας για το μέλλον της Παλικής και του Ληξουριού.

Ευχαριστούμε.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΛΙΚΗΣ

Γεράσιμος Στρίντζης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Κωνσταντίνος Λαζαράτος

Γενικός Γραμματέας

2seismos_lhjouri8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer