Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πραγματοποιεί επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας, στο Φροντιστήριο "Στόχος", στη Σάμη
Επιμόρφωση εργοδοτών-εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας
Κοινωνία
24/11/2016 | 15:18

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πραγματοποιεί Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας σε επιχειρήσεις  Γ΄ κατηγορίας, στο Φροντιστήριο ¨ΣΤΟΧΟΣ¨ στη Σάμη, αύριο 25-11-2016 και  το Σάββατο 26-11-2016.

Η υλοποίηση γίνεται με σύμφωνη άδεια του Yπουργείου Εργασίας,   (Αρ. Πρωτ. 49534/1242/27-10-2016), σε συνεργασία με το Περιφερειακό ΚΕΚ «ΕΚΕΚ ΤΑΚ-Ι»  και τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμης ο «Γιαλός».

Ο αρωγός της ιδέας, Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων νήσων, κος Παναγής Δρακουλόγκωνας τονίζει την ανάγκη να ενισχυθούν οι τοπικές κοινωνίες που έχουν αποδυναμωθεί με την οικονομική κρίση -όπως στην περίπτωση της Σάμης- με  παρόμοιες Δράσεις, που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν το 2017 στη Σάμη και σε άλλες αποκεντρωμένες περιοχές, με τους ίδιους, αλλά και άλλους φορείς, όπως το Υπουργείο Τουρισμού. Επίσης ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες καταστηματάρχες και διοργανωτές που συμμετέχουν για να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer