Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 25 ώρες για τους καθηγητές και 5 ώρες για τους μαθητές
Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μαθητών για την αειφορία και το περιβάλλον
Κοινωνία
10/02/2014 | 19:38

Ξεκινούν στην Κεφαλονιά τα σεμινάρια επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και Μαθητών στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, που διοργανώνονται από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του έργου Διεύρυνση της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Αειφορία στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 25 ώρες για τους καθηγητές και 5 ώρες για τους μαθητές. Τα Σεμινάρια προς τους καθηγητές ξεκινούν την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στο Αργοστόλι. Τα Σεμινάρια για καθηγητές θα ολοκληρωθούν σε πέντε ημέρες (14-16 Φεβρουαρίου και 21-22 Φεβρουαρίου), ενώ το μονοήμερο Σεμινάριο προς τους μαθητές θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου.

Στα Σεμινάρια, εφόσον επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν και γονείς μαθητών. Οι συμμετέχοντες Εκπαιδευτικοί και Μαθητές θα λάβουν βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

v  Τα ανάλογα Σεμινάρια που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν κατά τις ίδιες ημερομηνίες στην Ιθάκη προσωρινά αναβάλλονται, εξαιτίας δυσκολιών που προκλήθηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς. Θα ανακοινωθεί σύντομα η οριστική ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 26710-27101 (κα Κ. Κορσιάνου)

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

periballon

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer