Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικου, μαζί με εκπροσώπους των τοπικών συνδικαλιστικών ενώσεων Αστυνομικών και Πυροσβεστών, συμμετείχε συμβολικά στην συγκέντρωση που έγινε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο.
Επιβίωση – Αξιοπρέπεια – ΟΧΙ στον Εργασιακό Μεσαίωνα
Κοινωνία
04/02/2016 | 17:00

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφ/νιας & Ιθάκης, μαζί με εκπροσώπους των τοπικών συνδικαλιστικών ενώσεων Αστυνομικών και Πυροσβεστών, συμμετείχε συμβολικά στην συγκέντρωση που έγινε σήμερα έμπροσθεν του Εργατικού Κέντρου Κεφ/νιας.

Χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης ήταν η μεγάλη συμμετοχή του συνόλου των κοινωνικών ομάδων: ιδιωτικοί & δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες, αγρότες, αλιείς, ελεύθεροι επαγγελματίες, καταστηματάρχες κ.λ.π. Επίσης, αξιοσημείωτη είναι η πρωτοφανής για την περιοχή μας συμμετοχή στην γενική απεργία.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους με το σύνθημα που μας αφορά όλους:

Επιβίωση – Αξιοπρέπεια – ΟΧΙ στον Εργασιακό Μεσαίωνα

Η Ένωση μας συμμετέχει στην αυριανή ένστολη διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας & Ενόπλων δυνάμεων στην Αθήνα, με μικρή αντιπροσωπία λόγω της απεργίας στα πλοία, ωστόσο καλούμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν δυναμικά προκειμένου να καταστεί σαφές ότι οι ένστολοι δεν αντέχουν περεταίρω υποβάθμιση των εργασιακών και συνταξιοδοτικών τους συνθηκών.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                                         ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

enstoloi_poreia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer