Mε εκδήλωση στην Πλατεία και δεξίωση στο πολεμικό πλοίο «Μόσκβα»
Επεσε χθες η αυλαία της Ρώσικης Εβδομάδας
Κοινωνία
04/10/2014 | 07:29

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Κεντρική πλατεία Αργοστολίου η «τελευταία πράξη» των εκδηλώσεων στα πλαίσια της Ρωσικής Εβδομάδας, την οποία ακολούθησε δεξίωση στο πολεμικό πλοίο «Μόσκβα».

Μετά την ξενάγηση των τοπικών παραγόντων και δημοσιογράφων στους χώρους του πλοίου, σειρά πήραν πλούσιος μπουφές και τραγούδια, καθώς και ευχαριστίες που ανταλλάχτηκαν μεταξύ των εκπροσώπων από Ρωσία και Κεφαλονιά.

Το παρόν στη δεξίωση έδωσαν ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κεκκάτος, ο πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργος Τζωρτζάτος, ο αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου κ. Χρήστος Λευκαδίτης, ο πρόεδρος της Κεφαλληνορωσικής φιλίας κ. Δημήτρης Ζαφειράτος, ο επίτιμος πρόξενος της Ρώσικης ομοσπονδίας κ. Νίκος Κανούλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων κ. Παναγιώτης Φιλίππου, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Σουζάνα Πεφάνη, ο δ.σ. Ηλίας Κουρκουμέλης κ.ά. Από πλευράς εκκλησίας παρέστησαν ο πρωτοσύγγελος κ. Γεράσιμος Φωκάς, ο δρ. Ιωάννης Μεσσολωράς και ο ιερεύς κ.Φώτιος Γαβριελάτος.

Πηγή: Ημερήσιος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer