Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα αφού όπως όλα δείχνουν είμαστε μπροστά σε ένα ριζικό ανασχηματισμό από τον Αλέξανδρο Παρίση.
ΕΠΕΙΓΟΝ: Η ώρα του ανασχηματισμού στο Μέγαρο
Πολιτική
07/01/2013 | 18:51

Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα αφού όπως όλα δείχνουν είμαστε μπροστά σε ένα ριζικό ανασχηματισμό από τον Αλέξανδρο Παρίση. parisis lhjouri2

Όπως έχουμε ξαναγράψει οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Θα αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη και οι δημοτικοί σύμβουλοι που μέχρι τώρα δεν είχαν ενεργό ρόλο. Πολλές αλλαγές θα έχει το νέο σχήμα που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Παρίσης και οι συνεργάτες του.

Σε ρόλο έκπληξη η Ελπίδα Κατσαίτη katsaith

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Ελπίδα Κατσαίτη αναβαθμίζεται καθώς εκτός από Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου στη θέση του Δημάρχου παίρνει και ένα άλλο ρόλο έκπληξη στο Μέγαρο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Ελπίδα καλείται να αναλάβει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο Τύπου και ΜΜΕ. Θα προωθεί προς τα έξω την επικοινωνία του Δήμου Κεφαλονιάς.

Ο νέος «Τσάρος» της οικονομίας anousakisτου Δήμου

Έκπληξη μεγατόνων είναι η θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών που αναλαμβάνει ο Σάββας Σαβαόγλου. Ο «υπερυπουργός» αναλαμβάνει Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κεφαλονιάς. Έως και σήμερα κανείς δεν υπολόγιζε ότι ο Σάββας θα πάρει στη ..πλάτη του τα οικονομικά βάρη.

Αναβαθμίζεται ο Κεκάτος kekatos-30-10a

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Κεκάτος αναβαθμίζεται σημαντικά. «Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Κεκάτος τα πήγε περίφημα με τον τουρισμό κάτι που το εισέπραξε ο κόσμος», μας έλεγε νωρίτερα κορυφαίο στέλεχος της δημοτικής αρχής.

Κλειδώνει η Αθηνά στη Λειβαθώ

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Αθηνά Αυγουστάτου αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Λειβαθούς. Η «σιδηρά» κυρία θα αρχίσει εξόρμηση σε όλες τις γειτονιές της Λειβαθούς αλλά και σε κάθε τοπικό διαμέρισμα με επίκεντρο την καθημερινότητα του δημότη.

Παράλληλα, στα σχέδια του δημάρχου και των στενών του συνεργατών είναι η αξιοποίηση των Αλέξη Μοσχονά και Νίκο Παπαδάτο. Έχει εκτιμηθεί η στάση τους όλο αυτό το διάστημα. Ρόλο «έκπληξη» θα έχει και ο Μίμης Πυλαρινος αλλά μέχρι τώρα δεν μπορέσαμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σημείωση: Στα πλαίσια της διεύρυνσης θα κρατηθούν θέσεις «κλειδιά» για να αξιοποιηθούν μακροπρόθεσμα στελέχη που δεν ήταν στο δυναμικό της δημοτικής αρχής.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer