Θα είναι ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κεφαλονιά.
ΕΠΕΙΓΟΝ: Έρχεται ο Σπίρτζης στη Κεφαλονιά
Πολιτική
14/03/2015 | 20:07

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης θα είναι ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κεφαλονιά. Ο κ. Σπίρτζης έχει ενημερώσει ανεπισήμως για την επιθυμία του να επισκεφθεί το νησί μας και εντός της εβδομάδας θα έρθει και η επίσημη σχετική ενημέρωση από το Υπουργείο προς την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας/Ιθάκης, όπου θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα του.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σπίρτζης, με την ιδιότητα του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας είχε βρεθεί ξανά στην Κεφαλονιά την περίοδο των περσινών καταστροφικών σεισμών και προίστατο σε συσκέψεις που είχαν γίνει μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς μηχανικούς του ΤΕΕ. Γι αυτό το λόγο, η απόφαση του να έρθει ξανά στο νησί μας συνδυάζεται από πολλούς με την πρόθεση του να διαπιστώσει πως εξελίσσεται η πορεία αποκατάστασης του μετά το διπλό χτύπημα του Εγκέλαδου.

Ας ελπίσουμε ότι η παρουσία του δεν είναι μόνο εθιμοτυπική και θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες συναντήσεις με όλους τους φορείς, έτσι ώστε να ξεπεραστούν ουσιαστικά οι ανησυχίες που είχε εκφράσει στην πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων, Διονύσης Λυκούδης, σχετικά με το “καυτό” ζήτημα της χρηματοδότησης των έργων μετά τους σεισμούς και τα εμπόδια που έχουν προκύψει (βλ. Λιμάνι Ληξουρίου, οδικό δίκτυο κ.α.) limani_erga4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer