Η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής ήταν άμεση προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την προσωρινή αποκατάσταση των σφαγείων ώστε να λειτουργήσουν προσωρινά τις γιορτές
Επί τάπητος τα σφαγεία (βίντεο)
Κοινωνία
01/12/2014 | 16:07

Ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου και Σάμης κ. Διονύσης Λυκούδης μαζί με τον Σύλλογο των κρεοπωλών βρέθηκαν σήμερα το πρωί  στα σφαγεία για την άσχημη κατάσταση που κυριαρχεί εξαιτίας της παραμονής και της “δράσης” των Ρομά.

Η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής ήταν άμεση προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την  προσωρινή αποκατάσταση των σφαγείων ώστε να λειτουργήσουν προσωρινά τις γιορτές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέκος Λουράντος σε δηλώσεις που έκανε κατέγραψε τις ζημίες των σφαγείων. Μερικές από αυτές είναι ο πίνακας που κάψανε από τον κλίβανο, τα τζάμια που έχουν σπάσει ώστε να μπουν μέσα και να πάρουν χαλκοσωλήνες, ένα μεγάλο μαχαίρι, κλπ καθώς και πολλοί χώροι που τους χρησιμοποιούν για τουαλέτα.

sfageia (1) sfageia (2) sfageia (3) sfageia (4) sfageia (5) sfageia (6) sfageia (7) sfageia (8) sfageia (9) sfageia (10) sfageia (11) sfageia (12) sfageia (13) sfageia (14) sfageia (15) sfageia (16) sfageia (17) sfageia (18)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer