Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο των σφαγείων με θέμα την πορεία του έργου της κατασκευής του νέου σφαγείου
Επί τάπητος τα σφαγεία
Κοινωνία
16/02/2015 | 16:52

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο των σφαγείων με θέμα την πορεία του έργου της κατασκευής του νέου σφαγείου.

Σε αυτήν συμμετείχαν οι κρεοπώλες, ο νομοκτηνίατρος κ. Γαλίδης, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κεφαλλονιάς Δ. Μεσσάρης κατ’ εντολή του αρμοδίου Αντιδημάρχου Δ. Λυκούδη και εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας που θα αναλάβει τον μηχανολογικό εξοπλισμό των νέων σφαγείων.

Έτσι είναι έτοιμη η Εταιρεία που θα διαχειριστεί τα σφαγεία και αποτελείται από κρεοπώλες ενώ σε συνεργασία με τον Δήμο και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία θα προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες ώστε τα νέα σφαγεία να είναι έτοιμα προς χρήση το συντομότερο δυνατόν. Εξετάστηκε δε και ο προϋπολογισμός των απαιτούμενων εργασιών.

Όλες οι πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία και ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την τοπική κοινωνία θα βρει επιτέλους αίσιο τέλος.

sfageia (1) sfageia (2) sfageia (3)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer