Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σ. Γαλιατσάτο και τους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε Ζακύνθου Ν. Ποταμίτη, Θ. Καμπίτση, Δ. Μπάστα και Τζ. Σιγούρο
Επίσκεψη Θόδωρου στο Καταστάρι Ζακύνθου
Πολιτική
13/01/2015 | 18:49

Το Καταστάρι Ζακύνθου επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή  ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος συνοδευόμενος από τον α/περιφερειάρχη Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σ. Γαλιατσάτο και τους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε Ζακύνθου Ν. Ποταμίτη, Θ. Καμπίτση, Δ. Μπάστα και Τζ. Σιγούρο, και συνομίλησε για αρκετές  ώρες με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η  ΠΙΝ, ως αποτέλεσμα αντιλαϊκών πολιτικών και ανορθολογικής διαχείρισης που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια ενώ αναφέρθηκε  στις άμεσες ενέργειες και στις  φιλολαϊκές πολιτικές που ακολούθησε η  νέα περιφερειακή αρχή από την 1η Σεπτέμβρη και μετά. Παράλληλα μίλησε για τις προσδοκίες της Αυτοδιοίκησης από μια ενδεχόμενη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι πολίτες κατά τις τοποθετήσεις τους  εξήραν τις συνεχείς πρωτοβουλίες διαλόγου και δημόσιας διαβούλευσης που ανέλαβε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και κατέθεσαν τις απόψεις και τα αιτήματα τους για τα έργα υποδομής, για τις θεσμικές παρεμβάσεις στις χρήσεις γής, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών ανάπτυξης στον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, ενώ επέμειναν στην ανάγκη αντικατάστασης του «Καλλικράτη» με νέο δημοκρατικό και αποκεντρωτικό θεσμικό πλαίσιο.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε όλες τις αναφορές και έδωσε υπόσχεση ότι ο ίδιος και η ομάδα της ΑΝ.Α.Σ.Α Ζακύνθου θα συνεχίσουν την πολιτική συνεννόησης και διαλόγου για να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες και να βρίσκονται κάθε φορά οι καλύτερες λύσεις.

zakynthos (2)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer