Το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων για να καλωσορίσει τον νέο Διοικητή της σχολής Αντιπλοίαρχο Βασιλόπουλο Ιωάννη
Επίσκεψη Δ.Σ. ΕΠΛΣΚΙ στον νέο Διοικητή της ΑΕΝ Ιονίων Νήσων
Κοινωνία
19/09/2014 | 09:10

Την Πέμπτη 18/09/2014 το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων προκειμένου να καλωσορίσει τον νέο Διοικητή της σχολής Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη.

Ο κ. Βασιλόπουλος μετατέθηκε στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και είναι ένας έμπειρος Αξιωματικός, καθώς έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια, σε περιφερειακές μάχιμες Υπηρεσίες του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατά την επίσκεψη μας συζητήθηκε, μεταξύ των άλλων, το έντονο πρόβλημα της υπο-στελέχωσης στην ΑΕΝ Ιονίων Νήσων καθώς εκεί υπηρετούν συνολικά μόλις έξι συνάδελφοι μας, λιγότεροι ακόμα και από την οργανική σύνθεση των 8 στελεχών που προβλέπει η νέα κατανομή του προσωπικού. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων, που γίνονται με δωρεά του Ευγενίδιου ιδρύματος, έχουν προχωρήσει σημαντικά και ευελπιστούμε σύντομα η σχολή Εμποροπλοιάρχων στο Αργοστόλι να ξαναγίνει ένα στολίδι για την περιοχή μας και υπό την Διοίκηση του κου ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ να αναδειχτεί σε φάρο της ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Παράλληλα με το καλωσόρισμα του νέου διοικητή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εκ μέρους του προσωπικού,  τον απερχόμενο Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΤΙΦΤΙΚΙΔΗ Παύλο, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι κατά την περίοδο της διοίκησης του αντιμετώπισε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, που προκλήθηκαν από τον σεισμό που έπληξε το νησί μας, κατάφερε να φέρει σε πέρας την αποστολή του με επιτυχία, διατηρώντας παράλληλα άριστες σχέσεις με το σύνολο του προσωπικού
.

ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                     ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer