Αναλυτικότερα την 21χρονη και τον 29χρονο βαρύνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες , στην δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας από …πανούργο ζευγάρι
kloph
Κοινωνία
20/02/2015 | 15:58

Συνελήφθησαν χθες (19.02.2015) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας , δύο ημεδαποί 21 και 29 ετών για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά περίπτωση για κλοπή.
Αναλυτικότερα την 21χρονη και τον 29χρονο βαρύνουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες , στην δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος τους, καθώς όπως διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα , στην πόλη της Κέρκυρας αφαίρεσαν με την χρήση βίας δύο κινητά τηλέφωνα από 40χρονο ημεδαπό.
Η εντοπισμός και η σύλληψη των δύο ημεδαπών πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ , οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό και κινητοποιήθηκαν άμεσα.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, η 21χρονη ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα, μιας ακόμη υπόθεσης κλοπής από κατοικία 72χρονου, στην πόλη της Κέρκυρας χθες το μεσημέρι, κατά την οποία αφαίρεσε από τους χώρους της κατοικίας το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.
Οι δύο ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer