Συνελήφθησαν ένας 22χρονος Ρομά και ένας 19χρονος Μαροκινός
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών
Κοινωνία
10/11/2014 | 16:14

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας δύο υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 22χρονου  ημεδαπού ρομά και ενός 19χρονου αλλοδαπού υπηκόου Μαρόκο.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο 22χρονος ως ο δράστης της κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου από οικία στο Λιβάδι Ρόπα στην Κέρκυρα την Πέμπτη 16.10.2014.

Επίσης, σε έρευνα  που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου από τους αστυνομικούς, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στη δεύτερη περίπτωση, από την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, ταυτοποιήθηκε ο 19χρονος, ως ο δράστης διάρρηξης σε εμπορική επιχείρηση στην Κέρκυρα, την 09.06.2012, κατά την οποία είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer