Οι αντίστοιχες δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του 39χρονου, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας
Εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές στην Κέρκυρα
Κοινωνία
01/09/2015 | 19:47

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας δύο υποθέσεις κλοπών και σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από την αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος ταυτοποιήθηκε -αρχικά- ως ο δράστης της διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης (μίνι μάρκετ) στην περιοχή Κοντόκαλι στην Κέρκυρα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26.08.2015), κατά την οποία αφαιρέθηκαν εμπορεύματα, αποτελούμενα από καπνό και τσιγάρα, χρηματικής αξίας (15.000) ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.

Η ταυτοποίηση του 39χρονου στη συγκεκριμένη υπόθεση, πραγματοποιήθηκε με την συμβολή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, ιδιαίτερα στον τομέα της συγκέντρωσης και αξιοποίησης των στοιχείων της έρευνας.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ο 39χρονος ταυτοποιήθηκε σε μία ακόμη υπόθεση διάρρηξης του κτιρίου του πρώην Δήμου Κασσωπαίων, το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της Πέμπτης (20.08.2015) έως το πρωί της Παρασκευής (21,.08.2015), κατά την οποία διέρρηξε το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εντός του κτιρίου, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι.

Οι αντίστοιχες δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του 39χρονου, θα διαβιβαστούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer