Oι δράστες υπολογίζεται ότι κέρδισαν από τις κλοπές τους πάνω από 130.000 ευρώ
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά στην Πάτρα
Κοινωνία
25/01/2016 | 12:01

Από το καλοκαίρι του 2014 ως το φθινόπωρο του 2015 δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας μια σπείρα κακοποιών που έκλεβαν φορτηγά και μηχανήματα, τα αποσυναρμολογούσαν και πουλούσαν τα τμήματά τους ως ανταλλακτικά σε επιχειρήσεις και ιδιώτες ή σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων.

Στο διάστημα της δράσης τους, οι δράστες υπολογίζεται ότι έβγαλαν πάνω από 130.000 ευρώ από τουλάχιστον εννέα φορτηγά μικρού και μεσαίου ωφέλιμου φορτίου και τρία μηχανήματα μεγάλης αξίας που οι κλοπές τους εξιχνιάστηκαν ως τώρα, από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, στα φορτηγά ήταν φορτωμένα μηχανήματα και εργαλεία τα οποία επίσης οι δράστες πωλούσαν.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών έχει υποβληθεί δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που σχηματίστηκε σε βάρος τεσσάρων εκ των της σπείρας ηλικίας 53, 45, 30 και 23 χρόνων. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλους τρεις συνεργούς τους που αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία. Η προανάκριση και οι έρευνες οι βρίσκονται σε εξέλιξη για την διαλεύκανση και άλλων κλοπών.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer