Εξιχνιάστηκαν συνολικά έξι διαρρήξεις σε σπίτια και τρεις σε εμπορικές επιχειρήσεις
Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στη Σάμη
Κοινωνία
07/03/2014 | 15:30

Εξιχνιάστηκαν συνολικά έξι διαρρήξεις σε οικίες και τρεις σε εμπορικές επιχειρήσεις και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού και ενός 20χρονου υπηκόου Αλβανίας.
Εξαρθρώθηκε ύστερα από συστηματική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, μία σπείρα διαρρηκτών, η οποία δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διάπραξη διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης Κεφαλονιάς. Η σπείρα διαρρηκτών αποτελούνταν από έναν 18χρονο ημεδαπό, έναν 20χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση. Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος αλλοδαπός και ο 18χρονος ημεδαπός ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο δράσης, παραβίαζαν οικίες και εμπορικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς, από τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Από την έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής έξι διαρρήξεις σε οικίες και τρεις σε εμπορικές επιχειρήσεις οι οποίες έγιναν το τελευταίο τρίμηνο στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης Κεφαλονιάς, από τις οποίες ξεχωρίζουν:
-Η διάρρηξη εξοχικής κατοικίας στη Σάμη Κεφαλονιάς κατά το χρονικό διάστημα από (07.12 έως 23.12.2013) από την οποία αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα.
-Η διάρρηξη εξοχικής κατοικίας στη Σάμη Κεφαλονιάς κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Δεκεμβρίου έως 22.12.2013, από την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα.
-Δύο διαρρήξεις βραδινές ώρες της 06.01.2014 σε δύο διαφορετικές εμπορικές επιχειρήσεις στην Σάμη Κεφαλονιάς από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer