Εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής εννέα υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων
Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Ζάκυνθο
Κοινωνία
16/07/2014 | 21:44

Μια ακόμη σπείρα διαρρηκτών εξαρθρώθηκε, από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ζακύνθου,  η οποία εμπλέκεται σε διαδοχικές υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Ζακύνθου, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι τρεις ημεδαποί ηλικίας 22,25 και 27 ετών εντοπίστηκαν χθες 15.07.2014 το μεσημέρι στην Ζάκυνθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου και του γραφείου διαβατηρίων της  Αστυνομικής  Διεύθυνσης Τάξης Ζακύνθου και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα και χρυσαφικά.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποίηθηκε η συστηματική και κοινή δράση τριών ημεδαπών στην διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων από οικίες, με λεία χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η κοινή τους δράση  ταυτοποίηθηκε, μέχρι στιγμής, σε εννέα υποθέσεις διαρρήξεων, ενώ η συνολική αξία των χρημάτων και των αντικειμένων που αφαίρεσαν εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 30.000 ευρώ.

Από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν ξεχωρίζουν:

  • Η διάρρηξη δύο κατοικιών στην πόλη της Ζακύνθου την Δευτέρα 14.07.2014 από τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές
  • Πέντε ακόμη διαρρήξεις κατοικιών το Σαββάτο 12.07.2014 και την Κυριακή 13.07.2014 σε διάφορες περιοχές της Ζακύνθου από τις οποίες εκτός από χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αφαίρεσαν και μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών

Τους τρεις ημεδαπούς βαρύνουν οι κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες  των διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου που πραγματοποίησε την προανάκριση, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

klopes (2) klopes (3)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer