Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, τρεις Έλληνες
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κέρκυρα
Κοινωνία
11/08/2015 | 13:47

Εξαρθρώθηκε, έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, σπείρα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο νησί.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, τρεις Έλληνες, ηλικίας 54, 52 και 47 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης κοκαΐνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 54χρονου και σε άλλα αδικήματα.

Από την αστυνομική έρευνα και την συνδυαστική αξιοποίηση των ευρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 54χρονος και ο 52χρονος προέβαιναν στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης.

Πιο αναλυτικά, από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπίστηκαν -αρχικά- και συνελήφθησαν έπειτα από αγοραπωλησία κοκαΐνης ο 54χρονος και ο 47χρονος.

Στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 10,5 γραμμαρίων, ενώ ο 54χρονος κατείχε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο επίσης κατασχέθηκε.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των εμπλεκομένων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– το χρηματικό ποσό των 59.975 ευρώ, στην κατοικία του 54χρονου
– 15 ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ, στην οικία του 52χρονου.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, που πραγματοποίησε την προανάκριση, επτά κινητά τηλέφωνα καθώς και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κερκύρας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer