Στην έκθεση συμμετείχαν και άλλοι Κεφαλονίτες του χώρου της κατασκευής, δείχνοντας έτσι, την αναπτυξιακή προοπτική που έχει η Κεφαλονιά, παρά την κρίση που μαστίζει τον χώρο.
Εντυπωσίασε το πρώτο οικολογικό χωρίο !!!
Οικολογία
21/03/2011 | 09:02

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Κεφαλονίτικης κατασκευαστικής εταιρίας Peterson’s Real Estate and Development του Πολιτικού Μηχανικού Τραυλού Σταύρου, στην 4η Διεθνής Έκθεση Ακινήτων στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO PALACE στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το Κεφαλονίτικο περίπτερο εντυπωσιασμένοι από το νέο project της εταιρίας, δηλαδή το πρώτο οικολογικό συγκρότημα όπου πρόκειται να κατασκευαστεί στα Χιονάτα της Κεφαλονίας. Στις ημερίδες που έγιναν στα πλαίσια της έκθεσης το νέο αυτό εγχείρημα παρουσιάστηκε σε Έλληνες και ξένους επενδυτές όπου και ξεχώρισε λόγω της καινοτομίας και της φιλικότητάς του ως προς το περιβάλλον .

Στην έκθεση συμμετείχαν και άλλοι Κεφαλονίτες του χώρου της κατασκευής, δείχνοντας έτσι , την αναπτυξιακή προοπτική που έχει η Κεφαλονιά, παρά την κρίση που μαστίζει τον χώρο. Έτσι λοιπόν μόνο ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε τέτοιες προσπάθειες, που πέρα από τα οφέλη των ίδιων των εταιριών, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του νησιού μας.

Στο περίπτερο της εταιρίας βρισκόταν επίσης και το πρώτο οικολογικό αγωνιστικό μονοθέσιο στον κόσμο, το οποίο αποτελεί και παγκόσμια πρωτιά .

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer