Συγχαρητήρια στον αθλητή που μας έκανε περήφανους και στην οικογένειά του και ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου θα είναι δίπλα του στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Εντυπωσίασε ο Λιγνός στην Νάουσα
Υδάτινα Sports
21/03/2016 | 14:17

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, μετά το πέρας της 10ης Διεθνής Κολυμβητικής Συνάντησης Ατόμων με Αναπηρία που έγινε στη Νάουσα 19-20/03/2016 και συμμετείχαν 150 αθλητές από 19 συλλόγους από 6 χώρες ( Τσεχία, Ρουμανία, Σερβία Βραζιλία Ελλάδα και Ουζμπεκιστάν), σας ενημερώνει ότι ο αθλητής μας Λιγνός Γεράσιμος συμμετείχε στην κατηγορία του (S13) στα παρακάτω αγωνίσματα και κατέλαβε:

1η θέση στα 100μ. ύπτιο (όπου συμμετείχε για πρώτη φορά) με χρόνο 1,14,31
1η θέση στα 100μ. πρόσθιο με χρόνο 1,17,61 και νέο ατομικό ρεκόρ
1η θέση στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 1,08,22 και νέο ατομικό ρεκόρ

Οι χρόνοι του ήταν εντυπωσιακοί με αποτέλεσμα να καλεστεί για έλεγχο αντιντόπινγκ, όπου τα αποτελέσματα εξετάσεων ήταν αρνητικά. Επίσης με τους παραπάνω χρόνους ανοίγει το διαβατήριο του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ατόμων με Αναπηρία τον προσεχή Μάιο (1-5/05) στην Πορτογαλία (Funcall). Εντός των προσεχών ημερών αναμένουμε το πόρισμα της Επιτροπής που θα εγκρίνει τη συμμετοχή του, βάσει χρόνων στην κατηγορία αυτή.

Εκφράζουμε, συγχαρητήρια στον αθλητή μας Μάκη , που μας έκανε περήφανους και στην οικογένειά του και ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου θα είναι δίπλα του , συμπαραστάτης του στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.

Με την ευκαιρία , να ευχαριστήσουμε την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και το υπαλληλικό προσωπικό του Κολυμβητηρίου για την διάθεση της πισίνας, ώστε ο Γεράσιμος που ήταν στο νησί μας, να ολοκληρώσει την προετοιμασία του.
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Καλή επιτυχία Γεράσιμε!!!!!!!
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer