Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης, μία ακόμη υπάλληλος του καταστήματος καθώς και δύο παίκτες
Εντοπίστηκε κατάστημα-καφετέρια, στην πόλη της Κέρκυρας στο οποίο έπαιζαν φρουτάκια
Κοινωνία
03/07/2015 | 15:16

Συνελήφθησαν χθες (02.07.2015) το πρωί στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας τέσσερις ημεδαποί (τρεις άντρες και μία γυναίκα) ηλικίας 30,69,73 και 42 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διενέργειας παράνομων τυχερών παιχνιδιών και της παρεμπόδισης αστυνομικού ελέγχου.

Αναλυτικότερα κατά την διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, χθες το πρωί στην καφετέρια ιδιοκτησίας του 30χρονου στην Κέρκυρα, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών για την διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος, χειρίζονταν μέσω κεντρικού υπολογιστή (server), την διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού «φρουτάκια», σε δύο παίχτες ηλικίας 69 και 73 ετών. Παράλληλα η 42χρονη υπάλληλος του καταστήματος, στην θέα των αστυνομικών απενεργοποίησε τους υπολογιστές.

Εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (6) εγκατεστημένοι υπολογιστές καθώς και το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.

Οι τέσσερις ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. eurw

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer