Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη
Εντάχθηκε στη Ν.Δ. ο Ιάσων Φωτήλας
Πολιτική
24/01/2017 | 16:09

Το κατώφλι των γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης πέρασε το πρωί της Τρίτης ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσων Φωτήλας.

Ο βουλευτής έχει αυτή την ώρα συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο θα συζητήσουν την ένταξή του στο κόμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιάσων Φωτήλας, με απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη, είχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος τον περασμένο Οκτώβριο και πλέον ήταν ανεξάρτητος βουλευτής.
Η δήλωση του Ιάσων Φωτήλα:

« Με ιδιαίτερη τιμή και υψηλό αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι σήμερα με τη Ν.Δ και τον πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για να συμβάλλω κι εγώ στον αγώνα για την ανόρθωση του τόπου. Στις ερχόμενες εκλογές – οποτεδήποτε κι αν αυτές προκηρυχθούν – θα πρέπει να  ηττηθεί η  οικτρή πολιτική του κ. Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το πραγματικό δίλημμα θα είναι ξεκάθαρο: Συνέχιση του λαϊκισμού και της οπισθοδρόμησης ή νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμίσεις για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση;  Η Ν.Δ, η ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπήρξε και συνεχίζει να αποτελεί τον βασικό συντελεστή της ευρωπαϊκής – δημοκρατικής πορείας της χώρας μας. Είναι η δύναμη που εγγυάται σήμερα την εθνική ενότητα στη βάση της αλήθειας σε αντίθεση με τον διχασμό των πολιτών που συστηματικά καλλιεργούν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα δεν υπάρχει πολυτέλεια για μοναχικές πορείες. Απαιτείται κοινή συστράτευση ευρύτερων μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Από τη μεριά μου θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια και θα ανταποκριθώ στα αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις της νέας περιόδου. Ευχαριστώ θερμά τη ΝΔ και τον πρόεδρό της κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».
Η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Ιανουαρίου, με το βουλευτή Αχαΐας, κ. Ιάσονα Φωτήλα.

Ο κ. Φωτήλας δήλωσε ότι συστρατεύεται με τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να συμβάλει στον αγώνα για την ανόρθωση του τόπου.

Ο κ. Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Φωτήλα στη Νέα Δημοκρατία και μετά το πέρας της συνάντησης, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, γνωστοποίησε ότι από σήμερα ο κ. Φωτήλας εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer