Ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε ότι οι τελευταίες εξελίξεις δεν οδηγούν σε κοινή συστράτευση για τη δημιουργία ενιαίου πόλου της κεντροαριστεράς
Ενστάσεις Λυκούδη για την προσέγγιση Ποταμιού μόνο με τους “3”
Πολιτική
13/02/2017 | 17:36

Σταθερά υπέρ της συνάντησης όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς τάσσεται ο Σπύρος Λυκούδης λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του Ποταμιού να συστρατευθεί με την κίνηση των τριών (Διαμαντοπούλου- Φλώριδη- Ραγκούση).

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Action 104,6» διευκρίνισε ότι δεν ήταν στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος καθώς όπως εξήγησε ως μη μέλος του Ποταμιού δεν μετέχει σε αποφάσεις για γενικές πολιτικές του επιλογές.

Έσπευσε ωστόσο να τοποθετηθεί τονίζοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις δεν οδηγούν σε κοινή συστράτευση για τη δημιουργία ενιαίου πόλου της κεντροαριστεράς.

Ο κ. Λυκούδης άφησε αιχμές τόσο για τη στάση που κρατά η Δημοκρατική Συμπαράταξη (επιμονή στην ένταξη όλων υπό την ΔΣ) κάνοντας λόγο «για αδικαιολόγητη αλαζονεία» ενώ κράτησε αποστάσεις και από την απόφαση του Ποταμιού μιλώντας για «επιμέρους κινήσεις που εξ αντικειμένου συντηρούν τις αποστάσεις».

«Δεν είμαστε σε καλό δρόμο» κατέληξε εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα οι ΜΕΤΑρρυθμιστές τη Αριστεράς με επικεφαλής τον Σπύρο αλλά και οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημακρατία σε κοινή τους εκδήλωση τάχθηκαν υπέρ της κοινής πορείας όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Πηγή: thetoc.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer