Ο Σπύρος Μπεκατώρος έχει πυκνώσει τις επαφές του, τόσο στο νησί, όσο και στην Αθήνα, με στελέχη του κόμματος και πλέον δεν κρύβει το προβληματισμό του για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα των Δημοτικών εκλογών ο Γεράσιμος Διαμαντάτος αλλά και τις μετέπειτα δηλώσεις του στα ΜΜΕ.
Ενοχλημένος ο Μπεκατώρος από τα ‘’καμώματα’’ του Διαμαντάτου στο ΛΑΟΣ
Πολιτική
01/04/2011 | 05:20

Εξελίξεις θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν, στο τοπικό ΛΑΟΣ αφού αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σπύρος Μπεκατώρος, ιστορικό στέλεχος του κόμματος και προσωπικός φίλος του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι σφόδρα ενοχλημένος από τα… ‘’καμώματα’’ του Γεράσιμου Διαμαντάτου, Προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής. Ο Σπύρος Μπεκατώρος έχει πυκνώσει τις επαφές του, τόσο στο νησί, όσο και στην Αθήνα, με στελέχη του κόμματος και πλέον δεν κρύβει το προβληματισμό του για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα των Δημοτικών εκλογών ο Γεράσιμος Διαμαντάτος αλλά και τις μετέπειτα δηλώσεις του στα ΜΜΕ. Όπως μάλιστα λένε οι ίδιοι κύκλοι ο Μπεκατώρος θα πάρει το αμέσως προσεχές διάστημα πρωτοβουλίες αφού βλέπει να έχει «θάψει» και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής ο Διαμαντάτος.

Στο στρατόπεδο του προέδρου της Νομαρχιακής επικρατεί ενθουσιασμός για τη μεγάλη «μεταγραφή» της Σίσσης Αντωνάτου (παλαιού στελέχους της ΝΔ) στις τάξεις του ΛΑΟΣ. Όπως λένε, οι κινήσεις της νομαρχιακής συμβαδίζουν με τις επιλογές του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.

Το e-kefalonia επικοινώνησε με το Σπύρο Μπεκατώρος, ο οποίος δεν έδωσε περισσότερη «τροφή» στις φήμες αλλά ούτε διέψευσε τα όσα λέγονται. 

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να μας καλέσει στη παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο «τα μυστικά τση παδέλας» που θα πραγματοποιηθεί στις 29 του μηνός.

Σημείωση: Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν ποτέ και στο καλύτερο σημείο. Ο Σπύρος Μπεκατώρος ποντάρει πολλά στη κάθοδο της κόρης του, Μαρίας Μπεκατώρου, γνωστής τηλεπαρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ. Αυτό μάλιστα είχε δημοσιεύσει πρόσφατα και η εφημερίδα «Ανεξάρτητος».  Η Μαρία είχε «κατέβει» στις εκλογές του 07’ και είχε πάει πολύ καλά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer