Σε κεντρικά σημεία του Αργοστολίου μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό που αφορούσε στην προφύλαξη από το AIDS, καθώς και στις προληπτικές εξετάσεις που μπορεί ο καθένας να κάνει
Ενημέρωση για το Aids από τη Νοσηλευτική Σχολή και το Κέντρο “Απόπλους”
Κοινωνία
01/12/2014 | 15:37

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Απόπλους” με το Σύλλογο οροθετικών Ελλάδος  στο HIV “Θετική Φωνή” και σε συνεργασία με την ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών Γ.Ν. Κεφαλληνίας πραγματοποίησαν δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS.

Σε κεντρικά σημεία του Αργοστολίου μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό  που αφορούσε στην προφύλαξη από το AIDS, καθώς και στις προληπτικές εξετάσεις που μπορεί ο καθένας να κάνει.

Άν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να κάνει γρήγορα, ανώνυμα, δωρεάν και ανώδυνα τεστ για το HIV στο Athens Checkpoint, που είναι ένα κέντρο πρόληψης για το HIV και προσφέρει ενημέρωση για ασφαλέστερο σεξ, γρήγορο τεστ για τον HIV και διασύνδεση με τις μονάδες υγείας (τηλ. 210-3310400).

Οι παραπάνω δραστηριότητες εντάσσονται στον σχεδιασμό των προληπτικών παρεμβάσεων του Κέντρου Πρόληψης “Απόπλους” σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ουσίες και την εξάπλωση μεταδιδόμενων νοσημάτων όπως το AIDS, μέσω της χρήσης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer