Ως προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή δεν έχουμε αδρανήσει ούτε εφησυχάσει καθόλου, οι οχλήσεις έχουν γίνει επίμονες και καθημερινές .
Ενημέρωση απο τον Σύλλογο εμπόρων – καταστηματαρχών Σάμης ο “Γιαλός”
Κοινωνία
23/03/2016 | 09:34

Με την παρούσα θέλουμε να ενημερώσουμε όλους σας ότι :

Η μακρά καθυστέρηση της επαναλειτουργίας του Συλλόγου οφείλεται καθαρά σε εξωγενείς  παράγοντες, παρ’  όλες τις φιλότιμες προσπάθειες της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής .

Μετά τη  συγκέντρωση στις 13 Δεκεμβρίου 2015 , όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία της νόμιμης λειτουργίας του Συλλόγου έγιναν τάχιστα – βιβλία μπλοκάκια –σφραγίδα κλπ – παραδόθηκαν δε για την έγκαιρη τακτοποίηση τους στους αρμόδιους φορείς από τις 20 Δεκέμβρη.

Από κει και μετά αρχίζει ο Γολγοθάς και το μπαράζ των δικαιολογιών.

Μετά τις γιορτές ο αρμόδιος υπάλληλος πήρε άδεια, με αποκορύφωμα την απεργία των Δικηγόρων που ισχύει μέχρι και σήμερα . Η μετάθεση της τακτοποίησης του θέματος μεταφέρεται για κάθε επόμενη Δευτέρα  .

Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ως προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή  δεν έχουμε αδρανήσει ούτε εφησυχάσει καθόλου, οι οχλήσεις έχουν γίνει επίμονες και καθημερινές . Πιστεύουμε ότι πράγματι , αν και έχουμε αργήσει αρκετά , οι αρμόδιοι θα παρακάμψουν τα όποια εμπόδια και θα μας δώσουν την πολυπόθητη έναρξη της Νομικής παρουσίας μας ως Σύλλογος.

Σάμη 22 Μαρτίου 2016

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer