Ευχαριστήριο και καταγγελίες από το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά κατηγορώ από τους λιμενικούς
Κοινωνία
20/02/2014 | 19:31

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εκ μέρους όλων των μελών της, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που αποσπάστηκαν στο νησί μας και βοήθησαν την υποστελεχωμένη Υπηρεσία μας και τον υπό κατάργηση Λ/Σ Ληξουρίου, να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή μας.

Λιμενικοί από το Κ.Λ. Πάτρας, το Λ/Χ Ναυπλίου, το Λ/Χ Λευκάδας, το Λ/Χ Πρέβεζας, την ΜΥΑ/ΛΣ, τα ΚΕΑ/Κ.Λ. Κέρκυρας, τα ΚΕΑ/Λ/Χ Κατάκολου, το Ν/Γ 516, το Υ/Χ Μεσολογγίου, τον Λ/Σ Αμφιλοχίας, τον Λ/Σ Πλατυγιαλίου, τον Λ/Σ Μενιδίου, τον Λ/Σ Πάργας, τον Λ/Σ Τολού και τον Λ/Σ Αστακού αποσπάστηκαν στο νησί μας και επιχειρώντας υπό αντίξοες συνθήκες, λειτουργώντας με  πνεύμα συνεργασίας, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Υπό τον συντονισμό του Περιφερειάρχη της 3ης ΠΕΔΙΛΣ και την διοίκηση του Λιμενάρχη Κεφαλονιάς, εξασφάλισαν την ομαλότητα, καθώς δεν υπήρξε το παραμικρό περιστατικό, παρά το γεγονός ότι όλες αυτές τις ημέρες εκατοντάδες σεισμόπληκτοι διαμένουν στα Κρουαζιερόπλοια και χιλιάδες επιπλέον οχήματα διακινήθηκαν από το πορθμείο Ληξουρίου λόγω καταστροφής του οδικού δικτύου. Δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν εν τη γενέσει τους, χάρη στον επαγγελματισμό όλων των ανωτέρω.

Δυστυχώς, κάποιοι στο Υπουργείο μας, μη μπορώντας προφανώς να εκτιμήσουν τις συνθήκες που υπάρχουν έξω από τους τοίχους του γραφείου τους, βρήκαν ως πρόσχημα την διατροφή που παρέχεται στους σεισμοπαθείς εντός των Κρουαζιερόπλοιων για να περικόψουν τα οδοιπορικά των αποσπασμένων συναδέλφων μας. Εμείς, που βρισκόμαστε εδώ και μπορούμε να αξιολογήσουμε πραγματικά τα περιστατικά, καταγγέλλουμε απερίφραστα την ανωτέρω ενέργεια τόσο για τυπικούς όσο και για ηθικούς λόγους.

Απαράδεκτη για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους καθώς η σίτιση εντός των κρουαζιερόπλοιων παρέχεται για τους σεισμόπληκτους, σε συγκεκριμένες ώρες και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τις ανάγκες των συναδέλφων μας, με σημαντικότερη αιτία το ότι το ωράριο των βαρδιών δεν συμβαδίζει με τις ώρες που προσφέρονται τα γεύματα, αλλά περισσότερο για ηθικούς λόγους, καθώς οι συνάδελφοι μας περίμεναν την επιβράβευση από την διοίκηση και όχι ουσιαστικά την τιμωρία τους με γραφειοκρατικά τερτίπια.

Καλούμε την ηγεσία μας να αποκαταστήσει το συντομότερο την αδικία αυτή, που γίνεται σε βάρος των συναδέλφων μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                     ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

limeniko

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer