Στο παγκοσμίου φήμης και κύρους αγγλικό επιστημονικό περιοδικό Gems & Jewellery γράφτηκε ένα εξαιρετικό άρθρο για την Κεφαλλονίτισσα καλλιτέχνη Ελένη Σερρα Χερμαν.
‘Ενα άρθρο ύμνος για τη Κεφαλονιά!
Πολιτισμός
30/10/2015 | 07:00

Στο παγκοσμίου φήμης και κύρους αγγλικό επιστημονικό περιοδικό Gems & Jewellery γράφτηκε ένα εξαιρετικό άρθρο για την Κεφαλλονίτισσα καλλιτέχνη Ελένη Σερρα Χερμαν
Η Ελένη Σέρα-Χερμαν είναι παγκοσμίου φήμης γλύπτρια πολυτίμων λίθων με πάνω από 30 χρονιά εμπειρίας στο μοναδικό αντικείμενο των σκαλιστών πολυτίμων λίθων και του καλλιτεχνικού κοσμήματος. Η βραβευμένη δουλεία της σε πολύτιμους λίθους έχει παρουσιαστεί σε πολλαπλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και μουσεία στην Αμερική και την Ευρώπη, είναι μέρος πολλών ιδιωτικών συλλογών και έχει δημοσιευτεί σε πάνω από 150 επαγγελματικά περιοδικά και βιβλία.

Το άρθρο της είναι ένας ύμνος για τη Κεφαλονιά! Προβάλλει το νησί μας και τα μουσεία μας σε όλο τον κόσμο! Περιγράφοντας τον Κεφαλληνιακό πυριτόλιθο στο άρθρο της η κ. Σερρα-Χερμαν, μιλαει για τα χρώματα και τη διαφάνεια των λίθων, και για τη πραγματική του αξία που για εκείνη ήταν η επανακαλυψη ενός ιστορικού λίθου, που σπάνια χρησιμοποιείται σήμερα σε κοσμήματα.

Ευχαριστώ

Νίκος Γαρμπής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer