Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση των ΜΑΤ, με βία και χημικά, στους συνταξιούχους.
ΕΛΜΕ-ΚΙ: Καταδίκη της επίθεσης των ΜΑΤ στους συνταξιούχους
Πολιτική
05/10/2016 | 07:21

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση των ΜΑΤ, με βία και χημικά, στους συνταξιούχους που διαδήλωναν υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά τους. Είναι υπόθεση όλου του λαού να σταματήσει τον αυταρχισμό που συνοδεύει αναπόσπαστα κάθε αντιλαϊκή πολιτική. Όταν εξαντλούνται τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και αποκαλύπτεται η συστηματική εξαπάτηση έρχεται η ώρα της καταστολής. Αυτό συνέβαινε με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ πριν, αυτό συμβαίνει τώρα με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ θεωρεί ότι η επίθεση αυτή δείχνει το φόβο του πολιτικού προσωπικού της κυρίαρχης τάξης ενάντια στη λαϊκή αφύπνιση αλλά και την επιλογή του να χρησιμοποιήσει κάθε μέσον προκειμένου να συνεχιστεί η επέλαση ενάντια στην εργατική τάξη και τους συνταξιούχους. Τώρα είναι η ώρα να συσπειρωθούμε στα σωματεία μας, να δυναμώσει η πάλη για αυξήσεις – αναπλήρωση απωλειών – κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας. Στους σχεδιασμούς κυβέρνησης – ΕΕ- κουαρτέτου – επιχειρηματικών ομίλων θα αντιτάξουμε την ανασύνταξη των δυνάμεών μας για πιο οργανωμένη άμυνα και πέρασμα στην αντεπίθεση.

Αργοστόλι 05/10/2016

 

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

 

Η Γενική Γραμματέας
Γεωργόπουλος Διονύσης Ποταμιάνου Σοφία
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer