Μέρος του Παιδικού Χορευτικού της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά συμμετείχε στην Καλοκαιρινή εορτή του βιβλιοπωλείου «Αιγηίς»
“Ελλάδος Περιήγησις” από την Αδελφότητα Πειραιά
Πολιτισμός
13/07/2016 | 10:59

Μέρος του Παιδικού Χορευτικού της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά συμμετείχε στην Καλοκαιρινή εορτή του βιβλιοπωλείου «Αιγηίς» με θέμα «Ελλάδος Περιήγησις» που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό μας Κέντρο.

Οι μαθητές του «Αιγηίς» μας ταξίδεψαν στην Ελλάδα & την ιστορία της μέσω της παρουσίασης θεατρικών δρώμενων όπως η «Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας», αποσπασμάτων στα αρχαία ελληνικά από την «Ειρήνη» του Αριστοφάνους, τον «Επιτάφιο» του Περικλέους, τους «Μύθους του Αισώπου», τον «Ερωτόκριτο» κ.ά, ενώ οι μαθητές του παιδικού χορευτικού τμήματος της Αδελφότητας φρόντισαν το ταξίδι τούτο να περιλαμβάνει τα Επτάνησα & δή τα νησιά μας. Οι Βαλλιανάτου Ανδρονίκη & Βαγγέλης, Γρηγοράτου Νίκος & Δημήτρης, Δεστούνης Χρήστος, Καραμπάτος Διονύσης, Κούρκουλου Χριστίνα & Φλαμιάτου Ελβίρα χόρεψαν & τραγούδησαν «ένα παιδί από τα Ομαλά», «γίδα γκέσα», «μάνα στο περιβόλι σου», «νύχτα τα δυο φιλιόμαστε». Τώρα.., οι «λιλιπούτειοι» χορευτές μας ξεκουράζονται & απολαμβάνουν την θάλασσα μέχρι να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους για τις επόμενες εκδηλώσεις μας!

Ένα μεγάλο «Μπράβο» σε όλα τα Παιδιά της εκδήλωσης, στους Δασκάλους & στους Γονείς που στηρίζουν τέτοιου είδους δραστηριότητες που μορφώνουν, καλλιεργούν δεξιότητες & φέρνουν σε επαφή με την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας τα νεαρότερα μέλη μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Προσμένουμε με χαρά από τον Σεπτέμβριο τη συμμετοχή σας στα Χορευτικά & Μουσικά Τμήματα της Αδελφότητας!

Για το Δ.Σ.

Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά

aighis2 aighis3 aighis4 aighis5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer